2777
2789
عنوان

استرداد جهیزیه

492 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من چند وقت دیگه استرداد جهیزیه حکمشو میگیرم 

سوالم اینه ک اگه دیدم چیزی رو شکونده یا خراب کرده و اینا 

چکار کنم؟؟؟چطوری بعدا ازشون شکایت کنم؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد ی سوال دیگه هم دارم اونم اینه ک شوهرم تمام طلاهایی ک با پولای عروسیم برام خرید یعنی از طرف اون بود و طلاهایی ک خودم از خونه مادرم اورده بودمو برداشته

ولی خب طلاهایی ک مامانم هنگام عروسی بهم داد زیر کاغذ برگه سیاهه جهیزیه نوشتیم و شوهر و فک و فامیلش امضا کردن اونارو‌ هم میتونم پس بخوام ؟

بیشعور میگه من برنداشتم حرصم میگیره میتونم با این ثابتدکنم ؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بنظرم وقتی به اینجا کشیده گور بابا اونا ک شکسته همینا ک مونده ور دار ببر پشت سرتم نگاه نکن

نه خیلی اذیتم کردن عمرا قسم خوردم اینبار از حقم نگذرم

هر چی تو سیاهه هست رو میتونی بگیری

حتی طلاهام؟

خب ب دروغ میگه خودش برداشته کثافط عوضی 😭😭😭

اعصابمو خورد کرده

عزیزم دعا میکنم هرچی صلاحته بشه توام مثل من امسال عید درست حسابی نداری

ابجی مال من پنج ساله هذ کناسبت و عید و فلان کوفتم میشخ و گریه میکنم و حرص میخورم فقط خدا ازشون مگذره