من با دستور پزشککککک ولی باید آزمایش بدی حتما بعد ی ماه مصرف ببینی کبدت نپوکیده باشه خشکی مشکیم میاره من همه لبام و پوست صورتم و سرم پوست پوست شده بود موهامم خشک ولی بعد ی مدت عادت کرد پوستم دیگه اوکی بودم
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۶ ماه مصرف کردم هرماه ازمایش کبد میدادم الان ۴ سال میگذره اون مدل جوش نزدم دکتر هم گفت ممکنه خب مثل ادم دیگ یوقت سس یا گرمی جات بخوری ی جوشط بزنی ولی اون مدل دیگ نه
از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
من با دستور پزشککککک ولی باید آزمایش بدی حتما بعد ی ماه مصرف ببینی کبدت نپوکیده باشه خشکی مشکیم میار ...
یعنی دیگه جوش نزدین ،، الان مشکلی ندارین،،، میشه لطفا بگین شما چندتا استفاده کردید ،، دکتر برامن یکی در روز داده ولی حس میکنم کمه چون جواب نگرفتم بعداز یک ماه شما چندتا در روز خوردین
یعنی دیگه جوش نزدین ،، الان مشکلی ندارین،،، میشه لطفا بگین شما چندتا استفاده کردید ،، دکتر برامن یکی ...
روزی یکی کافیه
من ی ماه استفاده کردم روزی یکی ماه بعد قرصمو عوض کرد ی چی دیگه داد ک دیگه نخوردم و نرفتم دکتر ولی تو همون ی ماه ب نسبت خیلی بهترشده البته بهم محلول و کرمم داده بود الان دارم ولی بیشتر لکه تا جوش بم گفته بود شش ماهه خوب میشی وقت نکردم برم دیگه
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
عزیزم شما چندتا قرص استفاده کردی ،، ازکی جواب گرفتی ،، اخه برامن بعد یک ماه هنوز جواب نداده و ...
شش ماه هر روز خوردم ۱۸۰ تا برا من همون هفته اول جواب داد ولی برا هرکس متغیر جوشات زیاد باشه دوماه طول میکشه و حتی ممکنه در وحله اول ی سری جوشات بریزه بیرون بهترین مارک هم رُش هستش مایعات زیاد باید بخوری روز ۱۰،۱۲ تا لیوان
از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم