avaaaaa مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 10445 عنوان لاغر بشيم😒 | مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 46 پست سلام خانم گلهايي كه وزن كم كردين😍از اين محصولات استفاده كردين ؟از چه قرص،دمنوش،پودر،...نتيجه گرفتين؟؟(در كنار ورزش🙏🏻) 1397/12/17 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15839 اینجا که نمیشه گفت تو سه هفته ۴ سایز کم کردم😎😎😎😎 چرا نشه حالا یه کوچولو بگو ببینیم
sheil عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7931 ۳۰ کیلو کم کردم فقط با ورزش و متخصص تعذیه مامانم دمنوش خورد بی تاثیر بود کلا طبیعی کم کنید فقط چه ورزشی گلم لطفا کمککککک شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
مامانفرهان عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 4341 ۱۶ کیلو کم کردمبا رژیم خودمکم کالری ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…
بروکلی عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 956 من ۸۵ کیلو شدهبودم وقتی افسرده بودم، البته قدم خیلی بلنده و به چشم نمیومد وقتی داشتم چاق میشدم برای همین جدیش نگرفتم. الآن که غذامو به مرور کمتر کردم، دیگه حتی گرسنهم هم نمیشه که اذیت شم. حدود ۶۵ کیلوئم الآن.
غزلم72 عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 5240 چه ورزشی گلم لطفا کمککککک تا ۱۰ کیلو فقط روزی ۱ ساعت پیاده روی کردمبعدش هوازی باشگاه زفتم (اروبیک دوچرخه تردمیل)بدنسازی ام هفته ای ۳روز رفتم ❤️همسرم❤️
غزلم72 عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 5240 چرا نشه حالا یه کوچولو بگو ببینیم میگه با کرم. توو خصوصی بهم گف ی شماره ایرانسلم داد برا سفارش. من میخواستم برا مامانم بدونم روششو .اما گف کرم شک کردم منصرف شدم ❤️همسرم❤️
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15839 میگه با کرم. توو خصوصی بهم گف ی شماره ایرانسلم داد برا سفارش. من میخواستم برا مامانم بدونم روششو .ام ... واقعا پس تبلیغ بود
اناهی عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 713 بي اثر يا عوارض داره؟ يكي از خانما اخه گفته بود با چاي تيما بعد زايمان كم كرده من فقط گيرين تيدين ... عزیزم تجربه ای از هودیا نداریم.....ولی چای و دمنوش هم بی فایده س.....بی اثر اواجان
sheil عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7931 تا ۱۰ کیلو فقط روزی ۱ ساعت پیاده روی کردم بعدش هوازی باشگاه زفتم (اروبیک دوچرخه تردمیل) بدنسازی ام ... بطورکلی روزی چندساعت ورزش کردید؟؟منم روزی یکساعت پیاده روی میکنم شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
sheil عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7931 تا ۱۰ کیلو فقط روزی ۱ ساعت پیاده روی کردم بعدش هوازی باشگاه زفتم (اروبیک دوچرخه تردمیل) بدنسازی ام ... 5کیلواضافه دارم کم میخام بشم تاعیدمیشه بنظرتون باورزش؟؟ شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
غزلم72 عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 5240 5کیلواضافه دارم کم میخام بشم تاعیدمیشه بنظرتون باورزش؟؟ یکمم رژیم بگیری میشه.من از وقتی رفتم باشگاه یساعت هوازی کردم یساعت بدنسازی ینی روزی ۲ساعت ورزش سنگین ❤️همسرم❤️
sheil عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7931 یکمم رژیم بگیری میشه. من از وقتی رفتم باشگاه یساعت هوازی کردم یساعت بدنسازی ینی روزی ۲ساعت ورزش سنگ ... امکان رفتن به باشگاه روندارم ولی سعی میکنم یه ساعت پیاده روی یساعت ورزش ایروبیک توخونه انجام بدم بلدمقبلامیرفتم غذامم کم کردم تاببینم چی میشهممنون عزیزدلم ازبابت راهنماییم شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
غزلم72 عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 5240 امکان رفتن به باشگاه روندارم ولی سعی میکنم یه ساعت پیاده روی یساعت ورزش ایروبیک توخونه انجام بدم بلد ... فداتشم. برقص یک ساعت. رقص کلی کالری میسوزونع ❤️همسرم❤️