2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما گروه لاغری با قرص داریم ..فقط خانم هستن همه ..خواستی ایدی یا شماره بده خصوصی اددت کنم...تنبلیغاتی ...

لاغري با قرص چي عزيزم؟

تل ندارم

اينستا دارم

قرص فایده نداره خانمی همت میخوادبخوای نخوای مجبوری اراده کنی چون باقرص فقط یه مدته باز برمیگرده سرجاش بجای راه های موقتی رو شخصیتت کار کن قوی باشی تومیتونی کافیه بخوای 

با كالري شماري؟ من اراده نخوردن ندارم😐

نه کالری شماری هم نکردم تا بحال

همه چی میخورم 

حتی کاکائو و بستنی و کیک و ....فقط به اندازه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزيزم الان اين قرص هارو تو گروه تون كسي مصرف نكرده؟ كم عارضه ترين قرص تون كدومه؟

اینا ضعیفن‌.‌در حال حاضر یونیک اسلیم عالیه ..اشتها رو صفر میکنه سایز و سریع پایین میاره ...

من اسلیم لست 

اسلیم می 

اسلیم کوئیک و اسلیم مکسو خوردم 

هیچ کدوم اشتها کم نکردن 

تنها قرصی که دیدم واقعن اشتها کم کرده تنوئید ریتارده که اونم بیمار قلبی و فشار خون نباید بخوره و گرونه هست سی تاش پونصده هزار تمنه

بقیشون فقط بیرون رویو زیاد میکنن 

من خودم ده کیلو کم کردم تو چهار ماه 

کم خوردم الان هزارو ششصد میخورم و از دو هزارم شروع کردم 

چای سبز و نعناع روزی دو لیوان واقعن اشتهارو کم میکنه یک ساعت قبل از ناهار و شام 

میان وعده ها دو تا خیار یه موز ده تا بادوم پنج تا انجیر یه قاشق غذاخوری کشمش میخورم 

حذف برنج به طور کامل یا نهایت هفته ای ده قاشق 

نون فقط سنگک و بیشتر از چهار کف دست نمی خورم 

اضافه کردن سالاد و سبزی خوردن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
۳۰ کیلو کم کردم فقط با ورزش و متخصص تعذیه مامانم دمنوش خورد بی تاثیر بود‌ کلا طبیعی کم کنید فقط

عزیزم پوستت شل نشد؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اکسترا و چای تیما رو تجربه داشتیم اصلا طرفش نرو

بي اثر يا عوارض داره؟

يكي از خانما اخه گفته بود با چاي تيما بعد زايمان كم كرده

من فقط گيرين تيدين دينه خوردم ١ ماه١ كيلو كم كردم خيلي ضعيف بود

الان هوديا بخورم خوبه؟