2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اول مهر خونه مو  جدا کردم ازش بعدم اخر ابان رای طلاق صادر شد ولی نمی اومد تا اینکه بهمن راصی شد و اومد محضر و ده بهمن جدا شدم.راضی ام چون خیلی بررسی کردم و اینکه مطمئنم بهترین تصمیمو گرفتم

چرا داغونی چی شده

حالم بده. زندگیم بعد 7سال به بن بست رسیده. شوهر آشغالم میگه دیگه منو نمیخواد. بهم گفت از هم جداشیم. من از اینکه جوونیمو به پاش گذاشتم داغونم

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
میشه بگی علت جداییت چی بوده؟

هرچی فکر کنی ولی مهمترینش هرزگی ش بود .جدا از اون هر از گاهی شیشه میزد.بی مسئولیت بود.فقط و فقط ادای عاشقا رو در مباورد همه فکر میکردن دیوونه ی منه.تولد و سالگرد ازدواج و روز زن و ولنتاین کلا سورپرایز میکرد کادو میداد مسافرتای انچنانی ولی خب متعهد نبود و بشدت دروغگو

من از اول مهر خونه مو  جدا کردم ازش بعدم اخر ابان رای طلاق صادر شد ولی نمی اومد تا اینکه بهمن ر ...

خیلی هم عالی منم دقیقا همینطور

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹
حالم بده. زندگیم بعد 7سال به بن بست رسیده. شوهر آشغالم میگه دیگه منو نمیخواد. بهم گفت از هم جداشیم. ...

دقیقا منم ۶ سال و ده ماه شده بود روزی که جدا شدیم.ببین بهم درخواست دوستی بده ادت کنم اگه خواستی کمکت میکنم

چرا داغونی چند وقته طلاق گرفتی

طلاق نگرفتم هنوز. امشب شوهرم گفت جداشیم. لیاقت منو نداره. همیشه قانع بودم.‌صبور بودم. از خیانتش گذشتم. بداخلاقی هاشو تحمل کردم....همبشه بهش وفادار بودم باهاش  صادق و روراست بودم....هبووقت حرف زشت از دهنم براش بیرون نیومد....... چی بگم..... انقدر ریختم تو خودم قلبم درد می‌کنه. این جواب محبت منه

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️