2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

190 بازدید | 8 پست

شش ساله گواهی نامه دارم رانندگیمم خوبه ولی میترسم تنهایی پشت فرمون بشینم برای اولین بار چطور خودتون نشستین میشه کمک کنین عاشق رانندگیم ولی نمیتونم

خیلی راحت یه استاد خوب داشتم هم سن خودم یبارم تو عمرم رانندگی نکردم فکر میکردم جلسه اول اصلا نتونم کاری کنم خیلی خوب پیش رفت تا قبل امتحان رانندگی تنها رفتم بیرون یکی دوبار همسرم اومد بقیشو خودم ترسی نداره اعتماد به نفستو ببر بالا چه تنها چه با کسی تو راننده ای فقط

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۶جلسه رفتم اموزش یه روز میخواستم برم خونه خواهرم هرچقدر به بابام گفتم منو ببر گوش نداد و گفت بمون دو سه ساعت دیگه میبرمت منم سوییچ شو برداشتم و رفتم خونه ابجیم البته با کلی سوتی که تو راه دادم  و موقع پارک کردن 

من اول با پسر كوچولوم نشستم، هم حس ميكردم تنها نيستم، هم راننده اي همراهم نبود، به مرور زمان ترس ميريزه ، اصلا باورت نميشه كه يه روزي ميترسيدي، منم خيلي ترسو بودم ولي  زمان و استمرار حلش ميكنه

اگه بترسی هیچ موقع یاد نمیگیری 

خوب بلدم دست فرمونمم خوبه با شوهرم میشینم تنها نمیتونم حتی دقتی تصمیم میگیرم برم استرس میگیرم میگم نکنه ی اتفاقی بیوفته اون لحظه چطور ب شوهرم بگم بیاد و...