2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال ماست چیکیده موسیر نمیشه نه😂همشو دارم.ماستش موسیره ولی😂البته خدارو شکر با اینکه70 کیلوام به ...

🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻

متوجه نشدم میخوای با ماست چکیده ماست موسیر درست کنی 

اگه  آره   بله میشه عالی میشی موسیر رو خیس کن اگه خشکه ۲۴ ساعت بعد رنده درشت کن توی ماست به همراه نمک بزار یه روز تو یخچال بمونه عالی میشه

پیج

سایو جان این کاغذ روغنی میخواد تو تستر نمیشه😫😫😫 کاغذ میسوزه تو تستر قشنگ دود میکنه قبلا گذاشتم

ارد بپاش کف توستر امتحان کن این روشو

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻 متوجه نشدم میخوای با ماست چکیده ماست موسیر درست کنی  اگه  آره &nbs ...

شوخی کردم میگم.منه شکمو دلم خواست میخوام با ماست موسیر بجا سون بپزم😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
سایو جان این کاغذ روغنی میخواد تو تستر نمیشه😫😫😫 کاغذ میسوزه تو تستر قشنگ دود میکنه قبلا گذاشتم

من تو سینی تستر همیشه کاغذ روغنی میزارم 

واسه چی دود کنه پایین رو روشن کن 

من بالا رو هم روشن میکنم هیچ وقت دود نکرده

مگه المنتی نیست؟

پیج

🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻 متوجه نشدم میخوای با ماست چکیده ماست موسیر درست کنی  اگه  آره &nbs ...

مررررسی من تابحال ماست درست نکردم حتما امتحان میکنم خیلی گرون شده

ای جونم نوش جونتون  ولی طعم این قطاب معرکه اس  منم جایی تعارف کنن بهم نمیخورم  ...

سایوجون من خیلی دنبالش بودم ک قطاب تو فر ددست کنم و سرخ نکنم ولی چندبار امتحان کردم دیدم کیفیت قطاب سرخ شده خیلی بهتر از تو فری هست. نظر شما چیه

سایوجون من خیلی دنبالش بودم ک قطاب تو فر ددست کنم و سرخ نکنم ولی چندبار امتحان کردم دیدم کیفیت قطاب ...

این خیلی عالی شد تو فر 

موقع سرخ کردن خیلی کف میکنه اصلا دیده نمیشه قطاب ها سریع سوختن 

پیج

سلام عزیزم خوبی؟یه سوال دارم میخوام قطاب درس کنم بنظرت تو فر بزارم خشک نمیشه؟؟؟نیاز نیست گریل رو روشن گنیم؟

میخوام نرم بشه

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
سلام عزیزم خوبی؟یه سوال دارم میخوام قطاب درس کنم بنظرت تو فر بزارم خشک نمیشه؟؟؟نیاز نیست گریل رو روش ...

سلام عزیزم  مرررسی 

نه خشک نمیشه  

نه گریل لازم نیست

طبق دستوری که گفتم پیش برو🌼🌼

پیج