😎 چیا میخوایم؟؟ آرد دو لیوان
زرده تخم مرغ دو عدد
ماست سون نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق چایخوری
روغن جامد ذوب شده و خنک شده نصف لیوان
مواد میانی
پودر گردو یک چهارم لیوان
مخلوطی از پودر پسته و پودر بادوم یک چهارم لیوان
پودر هل یک ق چایخوری
گلاب ۵ ق چایخوری
بکینگ و ماست رو با هم مخلوط کنید بزارید کنار
دو تا زرده تخم مرغ رو رو بریزید داخل کاسه بزرگ ماست رو اضافه هم بزنید پشت سرش روغن جامد آب شده و خنک شده اضافه هم بزنید ارد رو الک و کم کم به مواد اضافه و هم بزنیدبا دست خمیر رو جمع کنید
هر جا احساس کردید آرد کافیه و خمیر جمع شده و به دست نمیچسبه ارد کافیه و همینجا ورز دادن رو متوقف کنید چون ورز باعث میشه خمیر به روغن بیوفته و خمیر خراب بشه واسه من یه نصف لیوان آرد اضافه اومد
حالا خمیر رو تو همون کاسه بزارید روش کیسه فریزر بکشید که هوا داخلش نره حالا یه دستمال تمیز به عنوان درب روی کاسه بزارید
و منتقلش کنید به یخچال حدود دو ساعت که استراحت کنه
حالا میریم سراغ مواد میانی
مغز ها رو به همراه پودر هل بریزید داخل کاسه پودر قند الک شده اضافه خوب هم بزنید ۵ ق چ خوری گلاب اضافه خوب مخلوط کنید که یکم حالت خمیری بگیره
حالا بزاریدش کنار
خمیری که دو ساعت استراحت کرده رو از یخچال بیارید بیرون به کمک وردنه روی یه سطح صاف پهن کنید
چرب کردن نمیخواد
حالا با دهانه یه لیوان باریک طبق عکس قالب بزنید که دایره هایی ایجاد بشه
ضخامتش هم تو تصویر مشخصه
حالا یدونه ازون دایره ها رو بزارید کف دستتون یکم بازش کنید تو دست از مواد داخلش بزارید و طبق فیلم بپیچید حالا کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید قطاب ها رو روش بچینید بزارید داخل فر از ۲۰ دقیقه قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه
چون حرارت فر ها متفاوته سر بیست دقیقه هم یه نگاه از همون بیرون بدون باز کردن بندازید که یه وقت نسوزن
حالا از فر خارج و وقتی از داغی افتاد توی پودر قند بغلتونید
داغ داغ تو پودر قند نزنید
سرد هم نباشن
درست کنید و لذت ببرید
نوش جان😘😘
یه نکته
من قطاب رو تو روغن سرخ کردم خیلی کف کرد اصلا پیشنهاد نمیکنم
همون تو فر خیلی راحت تره👌🏻