مرغ سرخ میکنم بعدروش پیاز رنده شده میریزم زیاد و زیرش کم میکنم تااب بندازه و بهش هدیج و فلف دلمم میزنم.با چنتا الو خورشتی.اخرم رب تفت میدم باادویه اضافه میکنم غلیظ و خوشمزه میشه .سیب زمینیم واسه روش سرخ میکنم.یا اینکه به جا هویج و فلفل دلمه لپه میریزن
چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سپس پیازو سرخ می کنم با زردچوبه و هم زمان مرغ رو هم میریزم که با هم سرخ شن
بعد رب گوجه فرنگیو رو همراهشون سرخ می کنم
در آخر یکم اب تا رو مرغ میزارم جا بیوفته آخراشم نمکو تست می کنم
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
من اول مرغ رو میذارم بپزه بعد که پخت تو روغن سرخش میکنم میذارم کنار ، یک پیاز رو ریز خورد میکنم و بهش زردچوبه و فلفل و یکم دارچین میزنم میتونی چوبش رو بذاری و دو قاشق رب گوجه بهش میزنم و تفت میدم بعد آب مرغ رو صاف میکنم و بهش اضافه میکنم مرغ هارو هم میریزم داخلش و بهش آلو بخارا ، هویج و یکم کرفس اضاف میکنم و در اخر هم زعفرون میذارم با شعله ملایم بپزه واقعا عالی میشه باید از سسش فقط یک لیوان بمونه ، دیشب هم برای مهمان هام درست کردم خیلی خوششون اومد