2777
2789

مرغ سرخ میکنم بعدروش پیاز رنده شده میریزم زیاد و زیرش کم میکنم تااب بندازه و بهش هدیج و فلف دلمم میزنم.با چنتا الو خورشتی.اخرم رب تفت میدم باادویه اضافه میکنم غلیظ و خوشمزه میشه .سیب زمینیم واسه روش سرخ میکنم.یا اینکه به جا هویج و فلفل دلمه لپه میریزن

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول مرغو ابپز می کنم با سیر

سپس پیازو سرخ می کنم با زردچوبه و هم زمان مرغ رو هم میریزم که با هم سرخ شن 

بعد رب گوجه فرنگیو رو همراهشون سرخ می کنم

در آخر یکم اب تا رو مرغ میزارم جا بیوفته آخراشم نمکو تست می کنم

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

من اول مرغ رو میذارم بپزه بعد که پخت تو روغن سرخش میکنم میذارم کنار ، یک پیاز رو ریز خورد میکنم و بهش زردچوبه و فلفل و یکم دارچین میزنم میتونی چوبش رو بذاری و دو قاشق رب گوجه بهش میزنم و تفت میدم بعد آب مرغ رو صاف میکنم و بهش اضافه میکنم مرغ هارو هم میریزم داخلش و بهش آلو بخارا ، هویج و یکم کرفس اضاف میکنم و در اخر هم زعفرون میذارم با شعله ملایم بپزه واقعا عالی میشه باید از سسش فقط یک لیوان بمونه ، دیشب هم برای مهمان هام درست کردم خیلی خوششون اومد

تحمل نداره نباشی...دلی که تو تـنـهــا خــداشـی❤
من اول مرغ رو میذارم بپزه بعد که پخت تو روغن سرخش میکنم میذارم کنار ، یک پیاز رو ریز خورد میکنم و به ...

سلام. درست کردم محشر شد. چند وقت بعدشم مهمون دعوت کردم خیلی خوششون اومد. 

مرسی عزیزم