2777
2789
عنوان

خراک لوبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 30 پست
لوبیا چینی رو خیس کن چند ساعت بعد آبش رو بریز دور و بزار بپزه  یکی دوتا سیب زمینی رو هم پوست ...

نعنا داغ یا پیاز داغ؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

حالا همه معلم شدن

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری نداره . اصلا سخت نیست . از بقالی محل یک کنسرو تهیه کنید . ضمن حفظ خونسردی درب آنرا باز نموده ...

خوش‌بحال‌‌‌همسرتون😂

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

با قلم هم بپزی خوشمزه میشه گلم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من از هر انگشتم شصت تا هنر میباره .

چشم‌‌حسودا‌‌کور😁

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

ممنونم از کسایی که کمک کردن دستتون دردنکنه موفق باشین .فقط کسایی که کمک کردن  

با عالمان و فارسی زبانان و فیلسوف های نی نی سایت  هیچ کاری ندارم 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
من نعناداغ میزنم خیلی خوب میشه یه فامیل گرگانی شوهرم داشت از اون یاد گرفتم یه بار امتحان کنید

اتفاقاً کنجکاو شدم که اشتباه لپی بوده یا واقعاً میزنی، برام جالب بود تا حالا نشنیده بودم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
تعریف از خود نباشه . خیلی خوراکیها رو بلدم درست کنم . آبدوغ خیار  چیپس و ماست موسیر کنسرو م ...

کلاس‌‌اشپزی‌‌‌‌‌بزارید‌    بخدا‌ثبت‌نام‌میکنم.😅

کلاس‌‌اشپزی‌‌‌‌‌بزارید‌    بخدا‌ثبت‌نام‌میکنم.😅

اتفاقا تو فکرش هستم .

حتی یک مدتی می خواستم برم صدا و سیما اعتراض کنم که مجری مسابقه ی بین المللی دستپخت رو بیرون کنن و من جایگزینش بشم .

اصلا سامان گلریز در برابر من حرفی واسه گفتن نداره .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها