2777
2789
عنوان

خراک لوبیا

273 بازدید | 30 پست

دستور پخت کامل و اینکه چه لوبیای خوبه و چه مدت حاظر میشه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوس دارم بگم خراک حرفیه بیننده عاقل باشد که متاسفانه...

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

واقعا تاسف داره جالبه  هه

لوبیا چینی رو خیس کن چند ساعت

بعد آبش رو بریز دور و بزار بپزه 

یکی دوتا سیب زمینی رو هم پوست بکن بنداز توش بپزه

وقتی پخت رب اضافه کن و نمک و فلفل اش رو اندازه کن

سیب زمینی ها رو دربیار، له کن و بهش اضافه کن

در نهایت همنعنا داغ درست کن توش هم بزن

خراک  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

لوبیا چیتی رو شب بزار خیس بخوره فرداش بریز با اب بزار رو گاز پخته بشه پخته که شد تویه ظرف دیگه رب و زیره و فلفل سیاهو قرمزو یکم دارچین بزار تفت بخورن بعد لدبیا رو بهش اضافه کن قارچ و گوشتم که قبلا پختی میتونی اضافه کنی یا فقط قارچ خالی با سویا یاکلا هیچی میتونی نریزی فقط لوبیا

لتفن حرکی مشکل دارح طشریف ببرح بیرون

کاری نداره .

اصلا سخت نیست .

از بقالی محل یک کنسرو تهیه کنید .

ضمن حفظ خونسردی درب آنرا باز نموده و در ماهیتابه خالی فرمایید .

روی شعله ی ملایم گذاشته و بگذارید 15 دقیقه قل بزند .

به همین سادگی .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها