دستور پخت کامل و اینکه چه لوبیای خوبه و چه مدت حاظر میشه
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
من دوس دارم بگم خراک حرفیه بیننده عاقل باشد که متاسفانه...
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
لوبیا چیتی رو شب بزار خیس بخوره فرداش بریز با اب بزار رو گاز پخته بشه پخته که شد تویه ظرف دیگه رب و زیره و فلفل سیاهو قرمزو یکم دارچین بزار تفت بخورن بعد لدبیا رو بهش اضافه کن قارچ و گوشتم که قبلا پختی میتونی اضافه کنی یا فقط قارچ خالی با سویا یاکلا هیچی میتونی نریزی فقط لوبیا