من مصرف کردم عالی بود. نجاتم داد. فقط مرتبا ازمایش کبد میخواد و اینکه همراهش اصلا هویج و چیزای ویتامین a دار رو نباید خورد. از پزشکتون مشورت بگیر. اولش یه کم التهاب داره، پوست کلا به شدت خشک میشه و حساس
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
من مصرف کردم عالی بود. نجاتم داد. فقط مرتبا ازمایش کبد میخواد و اینکه همراهش اصلا هویج و چیزای ویتام ...
مرسی من فقط لبهامو خیلی خشک کرده این مدت. اما چیز دیگه ای از این قرص ندیدم جوش های من التهابی و کیستیک هستند چهار سال پیش یه دکتر بهم معرفی کرد اما بخاطر عوارضش نخوردم الان که مصرف میکنم میترسم تاثیر نداشته باشه
مرسی من فقط لبهامو خیلی خشک کرده این مدت. اما چیز دیگه ای از این قرص ندیدم جوش های من التهابی و کیست ...
یک ماه دیگه صبر کن. لطفا بیشتر از قبل آب بخور، خیلییییییییی مهم
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
من ديدم واقعا معجزه ميكنه البته براى اونايى كه جوشاشون هورمونى نيس هورمونيا بازم برميگرده، فقط دوره ...
خودمم خیلی دیدم تویه اقوامم دختر داییم مصرف کرد معجزه کرد منم دکترم بهم میگه صبر باید داشته باشی کلی ازمایش دادم منشا جوش هام مشخص نیست هورمونی. نیست انشالله خوب بشم چون واقعا دیگه خسته شدم بهترین روزای زندگیم با جوش سر و کار داشتم