2821
2789
عنوان

لکه (بارداری)

168 بازدید | 13 پست

سلام دوستان توی شش هفته ام. یه بار دیروز صبح و یه بارم امروز صبح روی لباس زیرم لک دیدم قهوه ایه نمیفهمم که از ترشح رنگش اینجوری شده یا لکه خونه که شب مونده این رنگی شده کسی تجربشو نداره؟ چه کنم؟

یا جواد الائمه ادرکنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله به پزشکتون بگید و شیاف بزارید. کمتر پیاده روی کنید و کمتر ایستاده باشید چند روزی

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

نگران نباش عزیزم منم همینجوری بودم رفتم دکتر بهم شیاف داد اول واست سونو مینویسه که ببینه علتش چیه من خودم هم هماتوم داشتم هن جفتم پایین بود،تازه منکه خوتریزی شدید،کردم ولی خداروشکر با یکی دوماه استراحت مطلق خوب شدم الان هم هفت ماهمه

نگران نباش عزیزم منم همینجوری بودم رفتم دکتر بهم شیاف داد اول واست سونو مینویسه که ببینه علتش چیه من ...

ممنون عزیزم ولی هنوز فکر نمیکنم سونو چیزی نشون بده اول شش هفته هستم. هماتوم چیه؟

یا جواد الائمه ادرکنی
ممنون عزیزم ولی هنوز فکر نمیکنم سونو چیزی نشون بده اول شش هفته هستم. هماتوم چیه؟

هماتوم یه لخته خونه کنار جفت که فقط،با استراحت و استفاده از شیاف خوب میشه تا خوب هم نشه لکه بینی و گاهی هم خونریزی داری...اره الان چیزی نشون نمیده به اون صورت ولی خب بهت شیاف میده تا بعد،بفرسته سونو