2777
2789
عنوان

نماز شب

142 بازدید | 11 پست

دوستانی که نماز شب میخونن اسم ۴۰ نفر مومنو حتما نام میبرن یکی میگفت باید واقعا اون افراد انسانی های مومنی باشن میشخ بگین مثلا چه کسایی رو نام میبرین من قصد کردم از امشب بخونم کمکم کنین براتون دعا میکنم

I am nurse

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول باشه عزیزم من که تجربه ای ندارم فقط خواستم بگم برام دعا کن نماز صبحام قضا نشه

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

من تمام کسانی که درورو برم هستن و نماز میخونن رو میگم بعضی وقتا هم که یادم میره اسم کسی رو امواتم رو میگم.

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی

والمومنین المومنات 

والمسلمین المسلمات 

همین و تمام سخت نگیر چون خدا سخت نمیگیره

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))