2777
2789
عنوان

کنکوریا

138 بازدید | 17 پست

برای تست ریاضی فقط مباحث لگاریتم حد مثلثات احتمال هندسه چه کتابی بهتره؟الان دارم نشر الگو میخونم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخته سیاه . مهر و ماه . خوبن همون نشر هم خوبه فقط ببین میتونی تست کنکور بزنی 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
من ۳۰سال ابی قلم چی کار میکنم.فقط تست کنکور

خودمم احساس میکنم بهتر باشه ازینا

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تخته سیاه . مهر و ماه . خوبن همون نشر هم خوبه فقط ببین میتونی تست کنکور بزنی 

ینی بنظرت فقط تستای کنکرای اخیر حل کنم بهتره؟

من پارسال۱۰سال خوندم ۳۰زدم.امسال فقط دارم ۳۰سال کارمیکنم

بنظرت مبحثایی ک انتخاب کردم میتونم باهاشون ۳۰درصد بزنم؟پسرم کوچیکه باقی مباحثو نمیرسم

بنظرت مبحثایی ک انتخاب کردم میتونم باهاشون ۳۰درصد بزنم؟پسرم کوچیکه باقی مباحثو نمیرسم

هندسه خودش چهارتا تسته اگه بتونی بزنی میشه ۱۳درصد اما سخته.به نظرم ماتریسو انتگرالو و مشتقو امارم اضافه کن که خیالت راحت باشه.اسونم هستن

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
هندسه خودش چهارتا تسته اگه بتونی بزنی میشه ۱۳درصد اما سخته.به نظرم ماتریسو انتگرالو و مشتقو امارم اض ...

برا عربی بنظرت چی از همه بهتره برا تست

برا عربی بنظرت چی از همه بهتره برا تست

عربی رو پشتیبان من میگفت اگه تازه میخواین شروع کنین خیلی سبز بخونین چون درسنامه هاش خوبه

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
ینی بنظرت فقط تستای کنکرای اخیر حل کنم بهتره؟

نه عزیزم تست تالیفی هم باید بزنی ولی برا سنجش کتابت که خوبه یا نه مثلا بشین فصل لگاریتم نشر رو بخون تست های تالیفیش هم بزن  بعد برو تست های کنکور ۵ سال اخیر از قسمت لگ رو ببین میتونی بزنی اگه اره پس کتاب کتاب خوبیه کلا هم برا اشنایی با نحوه سوال کنکور خود تست های سال های قبل بهرین مرجع و منبع هستش 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

هندسه رو حذف کن بجاش تابع و حد رو بردار