2777
2789
عنوان

چون زشتم 💔

58 بازدید | 21 پست

همش تنهام .. ازم سواستفاده شد و بدون اینکه حتی باهام دوست بشن 💔 واقعا ناراحتم ازاین زندگی

کل لوزام آرایشی هامم بابام ریخته دور چون دیر اومدم

نمیدونم دانشگاه چجوری برم با این قیافه

لعنت به هر نری که بخاد بهم درخواست بده پفیوزا بیزارم ازتون 🔪🔪چقده خون دل و درد زیاد تا که فهمیدم هیچموقع خودمو به کم ندم ..چقده رد شدم از گشنگی و سیر از همه 💔 منه خسته چ بربازویی به هم زدم💔

مطمئنم قشنگی و اعتماد به نفست فقط کمه

عکس میزاری؟

وقتی میپری وسط تاپیکم و بی دلیل عقده هاتو خالی میکنی و چرت و پرت میگی ازم توقع احترام و تشکر و لبخند ملیح نداشته باش منم بدتر از خودت برخورد میکنم باهات😇😇😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چه حرفیه راجب خودت میگی

باور کن دانشگاه ترم های اول فقط ظاهرت برات مهمه

اخراش با پیژامه هم حتی حاضری بری چه برسه به ارایش

طلاق گرفتم! اگه مجرد محسوب نمیشم تو رو خدا دیگه نپرسید از این به بعد میگم بیوه

مطمئنم قشنگی و اعتماد به نفست فقط کمهعکس میزاری؟

نه ..ولی قشنگ نیستم

لعنت به هر نری که بخاد بهم درخواست بده پفیوزا بیزارم ازتون 🔪🔪چقده خون دل و درد زیاد تا که فهمیدم هیچموقع خودمو به کم ندم ..چقده رد شدم از گشنگی و سیر از همه 💔 منه خسته چ بربازویی به هم زدم💔

عزیزم چه حرفیه راجب خودت میگیباور کن دانشگاه ترم های اول فقط ظاهرت برات مهمهاخراش با پیژامه هم حتی ح ...

من ترم پنجم

الهی بگردم.غصم گرفت

🥲💔