2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

69 بازدید | 4 پست

شوهرم خیلی خسیسه،هنوز عقدیم،انتظار داره همش من نازشو بکشمو برم سمتش!!!!خیلی داغون شدم این چند روز،من که نمیتونم واسه هر خرید کوچیکی‌ غرورمو بزارم زیر پا هی بهش بگم،نگید باهاش صحبت کن چون خییلی سعی کردم با صحبت یکم عوضش کنم ولی فایده نداره...تازه توقع داره من برم سمتش واسه بودن پیششو رابطه و.... ولی من دوس ندارم اینجوری باشم،چند روزه همش بغض تو گلومه،بقیه بهم میگن چته!؟! تو عروسیا مثلا،دلم واااقعا شکسته،چون تو‌ خودمم خانواده خوبی ندارم،همیشه پشتمو خالی کردن..واقعا که گاهی مردن خیلی بهتر از زندگی کردنه،کاش کلا نبودم تو این دنیا

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم تو عقد خرج نمیکرد منم هیچ وقت ازش نمیخواستم تو کل دوران عقدم فقط یه بار برای تولدم یه مانتو خرید همین اونم به مدت یک سال و نیم که تازه من جبرانش کردم برای تولدش کت شلوار خریدم چند برابر گرون تر شد ولی بعد از عروسی عوض شد همیشه میگه تو چشم و دل سیر بودی الان کارتاش دست منه شاید درست شه عجله نکن

شوهر منم تو عقد خرج نمیکرد منم هیچ وقت ازش نمیخواستم تو کل دوران عقدم فقط یه بار برای تولدم یه مانتو ...

خدا کنه😢

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه