2777
2789
عنوان

کراتین مو

432 بازدید | 24 پست

سلام بچها

اگه استان گلستاتی هستین

گرگان سدن یساقی

آزادشهر گنبد

اگ موهاتون آسیب دیده بر اثر رنگ و دکلره

یا موهاتون سالمه ولی از وز بودنش خسته شدین

با کراتین با کیفیت و دستمزد خیلی پایین درخدمتون هستم☺️🤗😍💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرماه چند سانت پایین موهاتو کوتاه کن بهترین روش درمانشه... کراتین هم جلوگیری میکنه از موخوره

ببخشيد سالني ك هستين كجاي گرگانه؟ميخام ببينم معروف هست يان؟اخه يكم حساسم روي موپوست اينا خيالم راحت ش

ببخشيد سالني ك هستين كجاي گرگانه؟ميخام ببينم معروف هست يان؟اخه يكم حساسم روي موپوست اينا خيالم راحت ...

رسالت خیابان شهروند آرایشگاه ستاره شب

گلم هرسالنی کراتین کار داره منم رفتم سالنی ک نداره تا مشتریامو ببرم اونجا

چون اجاره مغازه نمیدم قیمتام اینقد پایینه وگرنه کراتین کارای بالاشهر موی تا شونه رو 800 میگیرن 

رسالت خیابان شهروند آرایشگاه ستاره شب گلم هرسالنی کراتین کار داره منم رفتم سالنی ک نداره تا مشتریام ...

اره اتفاقا ارايشگاهي توعدالت پنجاه اينانزديك سازمان اب قيمت كردم موهاگفت يكوخورده اي درمياد تعجب مردم ازقيمتي ك فرموديد😊موفق باشيدعزيزم.

اره اتفاقا ارايشگاهي توعدالت پنجاه اينانزديك سازمان اب قيمت كردم موهاگفت يكوخورده اي درمياد تعجب مرد ...

دقیقا مشتریام بم گفتن فلان قیمتارو گرفتیم...آخه ذقیقا اینقد سود میکشن روووووش ک اجاره های ملیونی شونو با ۳-4 تا کراتین میدن راحت

دقیقا مشتریام بم گفتن فلان قیمتارو گرفتیم...آخه ذقیقا اینقد سود میکشن روووووش ک اجاره های ملیونی شون ...

اره واقعا.حتي رنگ مو يه جايي توهمين خيابون رسالت موهاي من لايت گفتش ٢٥٠ حتي كوتاهترش رفتم خيابون لشكر پيش ي خانومي شصت تومن گرفت رنگش هنو براقو قشنگه .نميدونم چرابعضيا انقدزيادميگيرن.البته بگم گرگان زندگي ميكنم يه مدتي ساري ميرموميام 

اره واقعا.حتي رنگ مو يه جايي توهمين خيابون رسالت موهاي من لايت گفتش ٢٥٠ حتي كوتاهترش رفتم خيابون لشك ...

آها...

آره دقیقا میدونی چون مجبورن وگرنه چحوری اجارشونو دربیارن ؟؟

همه چیو دوبل میگیرن

آها... آره دقیقا میدونی چون مجبورن وگرنه چحوری اجارشونو دربیارن ؟؟ همه چیو دوبل میگیرن

ارايشگاه يلدا چجوري ارايشگرش انقده پولدارشده اونم قبلا توشهروند بودديگ الان اومده تورسالت😁