sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 عنوان کراتین مو 432 بازدید | 24 پست سلام بچهااگه استان گلستاتی هستینگرگان سدن یساقیآزادشهر گنبداگ موهاتون آسیب دیده بر اثر رنگ و دکلرهیا موهاتون سالمه ولی از وز بودنش خسته شدینبا کراتین با کیفیت و دستمزد خیلی پایین درخدمتون هستم☺️🤗😍💜 1397/12/15 | 09:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pastiilllkhersii عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 519 کراتین هم مو رو میسوزونه.چاره ی موی سوخته فقط کوتاهیه دلم میگه پاشو بریم بیرون قدم بزنیم.باسَنَم زمینو چنگ میزنه میگه نه تروخدااا نریم 😑
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 ببخشيديه سوال موخوره روبايدچيكاركرد؟ هرماه چند سانت پایین موهاتو کوتاه کنبهترین روش درمانشه...کراتین هم جلوگیری میکنه از موخوره
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 کراتین هم مو رو میسوزونه.چاره ی موی سوخته فقط کوتاهیه عزیزم نکاتش رعایت شه چرا بسوزونه؟!پس کسایی ک 4-5 سال دائم کراتینس موهاشون چی؟
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 هرماه چند سانت پایین موهاتو کوتاه کن بهترین روش درمانشه... کراتین هم جلوگیری میکنه از موخوره ببخشيد سالني ك هستين كجاي گرگانه؟ميخام ببينم معروف هست يان؟اخه يكم حساسم روي موپوست اينا خيالم راحت ش
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 ببخشيد سالني ك هستين كجاي گرگانه؟ميخام ببينم معروف هست يان؟اخه يكم حساسم روي موپوست اينا خيالم راحت ... رسالت خیابان شهروند آرایشگاه ستاره شبگلم هرسالنی کراتین کار داره منم رفتم سالنی ک نداره تا مشتریامو ببرم اونجاچون اجاره مغازه نمیدم قیمتام اینقد پایینه وگرنه کراتین کارای بالاشهر موی تا شونه رو 800 میگیرن
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 رسالت خیابان شهروند آرایشگاه ستاره شب گلم هرسالنی کراتین کار داره منم رفتم سالنی ک نداره تا مشتریام ... اره اتفاقا ارايشگاهي توعدالت پنجاه اينانزديك سازمان اب قيمت كردم موهاگفت يكوخورده اي درمياد تعجب مردم ازقيمتي ك فرموديد😊موفق باشيدعزيزم.
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 اره اتفاقا ارايشگاهي توعدالت پنجاه اينانزديك سازمان اب قيمت كردم موهاگفت يكوخورده اي درمياد تعجب مرد ... دقیقا مشتریام بم گفتن فلان قیمتارو گرفتیم...آخه ذقیقا اینقد سود میکشن روووووش ک اجاره های ملیونی شونو با ۳-4 تا کراتین میدن راحت
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 دقیقا مشتریام بم گفتن فلان قیمتارو گرفتیم...آخه ذقیقا اینقد سود میکشن روووووش ک اجاره های ملیونی شون ... اره واقعا.حتي رنگ مو يه جايي توهمين خيابون رسالت موهاي من لايت گفتش ٢٥٠ حتي كوتاهترش رفتم خيابون لشكر پيش ي خانومي شصت تومن گرفت رنگش هنو براقو قشنگه .نميدونم چرابعضيا انقدزيادميگيرن.البته بگم گرگان زندگي ميكنم يه مدتي ساري ميرموميام
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 اره واقعا.حتي رنگ مو يه جايي توهمين خيابون رسالت موهاي من لايت گفتش ٢٥٠ حتي كوتاهترش رفتم خيابون لشك ... آها...آره دقیقا میدونی چون مجبورن وگرنه چحوری اجارشونو دربیارن ؟؟همه چیو دوبل میگیرن
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 آها... آره دقیقا میدونی چون مجبورن وگرنه چحوری اجارشونو دربیارن ؟؟ همه چیو دوبل میگیرن ارايشگاه يلدا چجوري ارايشگرش انقده پولدارشده اونم قبلا توشهروند بودديگ الان اومده تورسالت😁
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 ارايشگاه يلدا چجوري ارايشگرش انقده پولدارشده اونم قبلا توشهروند بودديگ الان اومده تورسالت😁 خخخخخ واقعا ولی انصافم خوب چیزیه
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 خخخخخ واقعا ولی انصافم خوب چیزیه 😂😂😂ماشينش تومخمه اخه