sarablue مدیر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 عنوان کراتین مو | مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 24 پست سلام بچهااگه استان گلستاتی هستینگرگان سدن یساقیآزادشهر گنبداگ موهاتون آسیب دیده بر اثر رنگ و دکلرهیا موهاتون سالمه ولی از وز بودنش خسته شدینبا کراتین با کیفیت و دستمزد خیلی پایین درخدمتون هستم☺️🤗😍💜 1397/12/15 | 09:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 خخخخخ واقعا ولی انصافم خوب چیزیه من اول میخاستم برم ماتچون جاریم اونجا شنیون میکاپ میکنهاما متاسفانه کراتین کار داشت
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 من اول میخاستم برم مات چون جاریم اونجا شنیون میکاپ میکنه اما متاسفانه کراتین کار داشت ااا مات واس عقدم ميخاستم برم خوشم نيومده بود ازكارشون.ولي دركل به نسبت ننا بهتره حالابازم نميدونم چه لوازمي استفاده ميكنه ولي حور بي نظيره واقعا حلالش باشه پولي ك ميگيره
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 ارايشگاه يلدا چجوري ارايشگرش انقده پولدارشده اونم قبلا توشهروند بودديگ الان اومده تورسالت😁 ولی بازم عزیزم کاش عکس موهاتو میدیدم بعد دقیق تر قیمت میدادم برفرض کم پشت بودن این قیمتو دادم
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 ولی بازم عزیزم کاش عکس موهاتو میدیدم بعد دقیق تر قیمت میدادم برفرض کم پشت بودن این قیمتو دادم حالا صددويست تومن زيادفرقي نداره عزيزم تازماني ك من بيام مسلما گرون ترميشه ✋دستت دردنكنه
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 ااا مات واس عقدم ميخاستم برم خوشم نيومده بود ازكارشون. ولي دركل به نسبت ننا بهتره حالابازم نميدونم ... آره تعریفشو شنیدممن عقدم جاریم درستم کرد اون موقه هنو مات نرفته بود
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 حالا صددويست تومن زيادفرقي نداره عزيزم تازماني ك من بيام مسلما گرون ترميشه ✋دستت دردنكنه تا زمانی ک موادم تموم نشه همینه قیمتم عزیزم
زراندام عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 2466 اخه میگن سرطان زاست؟ من خیلی دوست دارم کراتین منم ولی از عواقبش میترسم راستی چندماه صاف چند ماه میمونه؟
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 اخه میگن سرطان زاست؟ من خیلی دوست دارم کراتین منم ولی از عواقبش میترسم راستی چندماه صاف چند ما ... سلام عزیزم اصلا سرطان زا نیست نگران نباش۶تا ۸ ماه گلم