نومك مدیر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 925 عنوان بي بي چك بعد از (١٠ )روز جواب ميده | مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 41 پست خيلي حالت تهوع دارمسه روز بعده اقدامبي بي بزنم جواب ميدهك ببينم حامله نيستم چمه خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍 1397/12/15 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_صورتی عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 27246 عاره عزیزم...واسه خیلیا جواب میده...ببین چیزی که معمولا واسه ی همه هست اینه که از روز دهم یازدهم تا ... راستش یچیزیمن از سر بیکاری تو خونه تست جوش شیرین زدم یکم کف کردبنظرت فردا بیبی چک بزنم؟ عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
یاس۱۲۳ عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 3715 راستش یچیزی من از سر بیکاری تو خونه تست جوش شیرین زدم یکم کف کرد بنظرت فردا بیبی چک بزنم؟ بزار...ضرری که نداره،ادرار اول صبح بهترم هستایشاالله که خیره عزیزم
ملکه_صورتی عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 27246 تست زدی جوابشو به ماهم بده چشم دعا کنین باردار نباشم عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
یاس۱۲۳ عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 3715 چشم دعا کنین باردار نباشم ایشاالله که حاجتت با صلاح خدا یکی باشه
مهساااابانو عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 284 بله من بعد از ۲ روز عقب انداختن، بیبی زدم و مثبت شد خداروشکری عشقم برای منم دعا کن. دلم خیلی گرفته خیلی وقته اقدام کردم. کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
_elin_ عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 3328 عشقم برای منم دعا کن. دلم خیلی گرفته خیلی وقته اقدام کردم. چشم عزیزدلم 😘❤مشکلت چیه مگه خواهر؟
مهساااابانو عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 284 چشم عزیزدلم 😘❤ مشکلت چیه مگه خواهر؟ دو سال و نیمه اقدام کردم نشده. یکم کیست تخمدان دارم ولی دکتر همش میگه چیز خاصی نیست. مادرم ک فوت کرده خیلی بهم ریختم برام دعا کن منم بچه دار بشم شاید یکم فکر و خیال راحتم کنه. کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
_elin_ عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 3328 دو سال و نیمه اقدام کردم نشده. یکم کیست تخمدان دارم ولی دکتر همش میگه چیز خاصی نیست. مادرم ک فوت کرد ... ای جانم. خدا رحمتشون کنه 😞❤ خب گلم شما تنبلی تخمدان (یا همون تخمدان پلیکیستیک) داری دیگه. اگه حوصلهشو داری ی سر ب تاپیک معجزه باردار شدنم بزن خیلی بهت کمک میکنه. انشاالله ک زود زود زود مامان ی نینی ناز و تپل مپل بشی فدات شم 😘❤
مهساااابانو عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 284 ای جانم. خدا رحمتشون کنه 😞❤ خب گلم شما تنبلی تخمدان (یا همون تخمدان پلیکیستیک) داری دیگه. اگه حوصل ... فدات شم نمیدونم چرا نمیتونم تو پروفایل کسی برم کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
_elin_ عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 3328 فدات شم نمیدونم چرا نمیتونم تو پروفایل کسی برم اشکال نداره گلم. باید روی عکس و اسم کاربرا بزنی پروفایلشون باز میشه. بزن روی این لینک تاپیکم 😘❤
arton عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 24234 سه روز بعداز اقدام هیچی نشون نمیده...۱۴ روز بعداز اقدام بی بی چک نشون میده..۶ روز بعداز اقدام ازمای ... یعنی من ۱۴ بهمن قرص اورژانسی انداختم تا الان پریود نشدم آزمایش نشون میده زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره