دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
نه عزيزم ٤ شنبه هفته گذشته اقدام داشتم از دو روز قبل حالت تهوع دل درد و كمر درد هم دارم ولي ...
نه صب کن تا بعد موعدت یه چیزی هماز خودمبهت میگمتجربه کردم هرچی بیشتر فکنی حامله ایی بیشتر اعلائم میبینی من به خودم تلقین کرده بودم حاملم نوکسینمشده بود اندازه نخود شاید بیشتر سفت سفت تیر میکشید درد تخمدانم کمر درد ولی خبری از بارداری نبود و فقط توهمبارداری زده بودم
پس نتیجه اخر ینی اصلا بش فکنکن وگرنه علائما شدیدتر میشه
خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن الهی آمین یا رب العالمین
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
خانوما ببخشيد من امروز موعدم بود پريود نشدم سينه هام درد ميكنه و نزديك ي هفتس دلدرد پريودى دارم ...
اره اما مگ تو حامله نیستی
عاره عزیزم...واسه خیلیا جواب میده...ببین چیزی که معمولا واسه ی همه هست اینه که از روز دهم یازدهم تا شونزدهم،گاهی اوقاتم تا هجدهم حتی بیستم تخمک گذاریه و احتمال بارداری...حالا اگر کسی روزای اول باردار شه،زودترم متوجه بارداریش میشه
تو همین سایت بودن کسایی که یکی دو روز قبل از موعدشون تست زدنو مثبت بوده