2777
2789
عنوان

چرا من بوی عید و بهار رو حس نمیکنم؟

403 بازدید | 25 پست

اینقد ک دل مردممون غم داره با اینهمه گرونی و فشار اقتصادی.احساس میکنم بوی عید نمیاد اصلا.بازارا خلوت و سوت و کوره.تو کوچه ما ک انگار حتی کسی خونه تکونی هم نمیکنه.دلم گرفته.البته شاید بارداری و استراحت مطلق بودنمم روی این حس منفی ام تاثیر گذاره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توم ناراحت نباش

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

طبیعیه،هر چی سن بالاتر میره  زیبایی ها تو نظر ادم کمرنگ میشه و بدی ها پر رنگ

بوی عید و اومدن بهار تو وجود یه نوجون با منی که پا گذاشتم تو میانسالی فرق داره دیگه

بوی گاهگل خیس خورده و اود و عطر خیابون ها و دستفروش ها و صدای همهمه مردم تو خیابون که دنبال خرید هستن  برای اپثال ما قدیی و کهنه شده

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
من خونه تکنی هم کردم ولی باز حس نمیکنم... انگار صفا رفته

اره دقیقا سالهای پیش همه شور و حال بیشتری داشتن.استراحتم هرروز میرم دم پنجره ببینم همسایه ها شیشه پاک میکنن یا پتویی فرشی آویزون کردن یکم دلم وا بشه ک خبری نیست.

امشب بازار بودم

بخدا اگر بگم کسی خرید میکرد دروغ گفتم

همه فقط نگاه میکردنو قیمت میگرفتنو با حسرت میرفتن از مغازه ها بیرون(خودمم یکیشون بودم) بعد میرفتن سمت دست فروشا و خرید میکردن

هر چند مطمئنم به دلشون نیست خریداشون و چشمشون دنبال ویترین مغازه هاست،لعنت به .....

اره دقیقا سالهای پیش همه شور و حال بیشتری داشتن.استراحتم هرروز میرم دم پنجره ببینم همسایه ها شیشه پا ...

بیخیال...فک نکنم هیچوقت مثل قبلنا بشه

خودت همه چیو عوض کن ...گلدون بگیر...کارهاتو انجام بده ک شاید یخورده حسش کنی

امشب بازار بودم بخدا اگر بگم کسی خرید میکرد دروغ گفتم همه فقط نگاه میکردنو قیمت میگرفتنو با حسرت م ...

خیلی قشنگ گفتی

ماها عادت کردیم ارزوهامون رو هر سال خاک کنیم و براشون فاتحه بخونیم

یکی حسرت خرید خوب عید رو میخوره،یکی غذای خوب یکی هم ارامش...

نمیدومم شاید حق اکثر مردم سرزمینم همینه که تاوان بدبودن خوشون رو با فشار  اقتصادی و روحی و عاطفی پس یدن.

البته سو تفاهم نشه کلی گفتم.

در پناه خدا

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

خانواده ی شوهرم همه پولدارن ولی من نه 

نامردا همه خرید عید کردن حتی یه تعارف خشک و خالی هم به خودم که هیچ به دخترم نکردن 

ناسلامتی بچه ی اوناس 

اونا پولدارن میدونن من نمیتونم لباس بچمو تهیه کنم ولی ...