2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم  چند ساله جداشدم یه دختر دارم اصلا هم پشیمون نیستم جدا شدم چون بهم خیانت کرد...

تنها زندگي ميكنيد؟؟

يا پيش خانواده ايد؟

دخترتون پيش شماست؟؟

واقعا اقايون خيلييي مزاحم خانومي كه جدا شده ميشن؟

🌸 مرنج و مرنجان🌸
دروغ و پنهانكاري رو جدي بگير دوست من ميدونم طلاق زهره ولي بعدا با بچه به مشكل بخوري ديگه فاجعه اس

آره میدونم،اما هرکاری کردم جواب نگرفتم

حتی به مامانش گفتم گفت من باهاش صحبت میکنم ولی همونه

من دخترمو گرفتم مهرمو بخشیدم خونیه بابام زندگی میکنم راستش من باوجودیکه کاملا محجبه هستم جاهایی که میرم نمیگم مطلقه هستم زیاد پنهانش میکنم چون واقعا به چشم بد به یه زن مطلقه نگاه میکنن 

میشه واسه حاجتم ازته دل صلوات بگین
میشه بدونیم چه چیزایی؟ میخوام ببینم مشکلات ما بیشترِ یا نه که به اینجا رسیدیم

همیشه تو نداریها خانوادم کمکمون میکردن ولی این آقا ازم میخواست برای همیشه قید خانوادمو بزنم خواهروبرادرمو قبول کردم و پدرومادر رو نتونستم در حالی که خواهر و برادرم اصلا کاری با ما نداشتن.برادرش زن داشت ولی تو مریضیها من باید میرفتم خونه برادرش میموندم قبول کردن این برام خیلی سخت بود. ۱۳ روز عید و تعطیلات تابستان رو باید با خانوادش میرفتیم دهاتشون  تو هر چیزی من باید با اونا میشدم اصلا به این اهمیت نمیدهد که منم آرزو دارم یه روز با خودش دوتایی باشم. خیلی بدتر از اینا بود. برادرش آنقدر دخالت داشت حتی هزار تومنم بهمون کمک نکرده بود ولی همیشه میگفت من تو جیب شوهرت پول می زارم. شوهرم بیکار بود چند ماه یادمه هزار تومن نداشتیم بهم میگفت باید بیای با خانواده بریم مسافرت منم می گفتم پولی نداریم میگفت از داداشم میگیرم منم می گفتم اون تا حالا هزار هم نداده منتم گذاشته چرا ازش بگیری میگفت من اینجوری ترجیح میدم.خیلی بدتر از اینا 

اینا چند تاس بود گفتم

مرسی خداجونم❤
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز