2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  چند ساله جداشدم یه دختر دارم اصلا هم پشیمون نیستم جدا شدم چون بهم خیانت کرد...

تنها زندگي ميكنيد؟؟

يا پيش خانواده ايد؟

دخترتون پيش شماست؟؟

واقعا اقايون خيلييي مزاحم خانومي كه جدا شده ميشن؟

🌸 مرنج و مرنجان🌸

من دخترمو گرفتم مهرمو بخشیدم خونیه بابام زندگی میکنم راستش من باوجودیکه کاملا محجبه هستم جاهایی که میرم نمیگم مطلقه هستم زیاد پنهانش میکنم چون واقعا به چشم بد به یه زن مطلقه نگاه میکنن 

میشه واسه حاجتم ازته دل صلوات بگین
میشه بدونیم چه چیزایی؟ میخوام ببینم مشکلات ما بیشترِ یا نه که به اینجا رسیدیم

همیشه تو نداریها خانوادم کمکمون میکردن ولی این آقا ازم میخواست برای همیشه قید خانوادمو بزنم خواهروبرادرمو قبول کردم و پدرومادر رو نتونستم در حالی که خواهر و برادرم اصلا کاری با ما نداشتن.برادرش زن داشت ولی تو مریضیها من باید میرفتم خونه برادرش میموندم قبول کردن این برام خیلی سخت بود. ۱۳ روز عید و تعطیلات تابستان رو باید با خانوادش میرفتیم دهاتشون  تو هر چیزی من باید با اونا میشدم اصلا به این اهمیت نمیدهد که منم آرزو دارم یه روز با خودش دوتایی باشم. خیلی بدتر از اینا بود. برادرش آنقدر دخالت داشت حتی هزار تومنم بهمون کمک نکرده بود ولی همیشه میگفت من تو جیب شوهرت پول می زارم. شوهرم بیکار بود چند ماه یادمه هزار تومن نداشتیم بهم میگفت باید بیای با خانواده بریم مسافرت منم می گفتم پولی نداریم میگفت از داداشم میگیرم منم می گفتم اون تا حالا هزار هم نداده منتم گذاشته چرا ازش بگیری میگفت من اینجوری ترجیح میدم.خیلی بدتر از اینا 

اینا چند تاس بود گفتم

مرسی خداجونم❤