2777
2789
عنوان

مرکز رویان؟

326 بازدید | 14 پست

دوستان کسانی که مرکز رویان میکرو انجام دادن اونجا خوبه یا مثلا یه دکتر انتخاب کنم ؟مثل دکتر عارفی منظور کار تیمی نتیجه بخشه؟

خدای مهربونم شکرررررت .
من رویان میرم خیلی وقت گیره ولی نمیدونم خوبه یا نه فعلا که من نتیجه نگرفتم 

شما چند وقته میرین؟نمیدونم اصلا باید چی کار کنم سردر گم شدم واینکه از شهرستان میام سخته برام

خدای مهربونم شکرررررت .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چند وقته میرین؟نمیدونم اصلا باید چی کار کنم سردر گم شدم واینکه از شهرستان میام سخته برام

من پنج سال پیش میکرو کردم نتیجه نگرفتم امروزم یازده روزه انتقال جنین انجام دادم ولی امشب پریود شدم به نظر من اگه شهر خودتون هم دکتر خوب پیدا میشه همونجا انجام بده رویان باید  خیلی وقت بذاری مخصوصا قسمت سونوگرافی  

الهی...گاهی...نگاهی...
من پنج سال پیش میکرو کردم نتیجه نگرفتم امروزم یازده روزه انتقال جنین انجام دادم ولی امشب پریود شدم ب ...

ان شاالله که جواب بگیرید این بار ممنون از راهنماییتون خیلی کمکم کردین مرسی

خدای مهربونم شکرررررت .

عزیزم به نظرم برو مرکز مام،یکی از بهترین مراکز توو خاورمیانه ست،هم خیلی شیکه و هم خیلی مجهزه،دکتراش هم فوق العاده ن،تمام کارهای مربوطه رو همونجا انجام میدن و اصلا سرگردونی نداره،از برخوردشونم که دیگه نگم برااااات،اونقد محترمانه و دلسوزانه باهات رفتار میکنن که آدم هرچی نگرانیو استرسه،فراموش میکنه

عزیزم به نظرم برو مرکز مام،یکی از بهترین مراکز توو خاورمیانه ست،هم خیلی شیکه و هم خیلی مجهزه،دکتراش ...

منم مام رو ترجیح میدم،چون هم خودم و هم زنداداشم اونجا موفق شدیم باردار شیم ،کادر درمانیش و دکتراش فوق العاده ن،بهترین تجهیزات رو داره

کسی از مرکز رویان راضی بوده ؟ نظم و پیگیریشون ؟ دقت پزشک ها ؟ 

درصد مثبت شدن ivf ها در این مرکز چقدره ؟ 

کدوم دکتر خوب و دلسوزه ؟ 

خیلی معطلی داره ؟

لطفا اگر اطلاعاتی دارید بگید . 

ممنونم 

خدایا سپاسگذارم
من رویان میرم خیلی وقت گیره ولی نمیدونم خوبه یا نه فعلا که من نتیجه نگرفتم 

سلام خانمی خوبی. میگم نتیجه گرفتی

کدوم دکتر بودی 

کدوم خوبه بنظرت تو رو خدا دیدی جواب منا بده

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

کسی از مرکز رویان راضی بوده ؟ نظم و پیگیریشون ؟ دقت پزشک ها ؟  درصد مثبت شدن ivf ها در این مرک ...

سلام خانمی خوبی IVF توی رویان انجام دادی؟ 

نتیجه گرفتی 

کدوم دکتر بودی 

من در مورد رویان به نتیجه رسیدم اما میخوام بدون کدوم دکترش بهتره؟؟ ایا مریض های رویان گروه دارن؟؟؟ ...

سلام خانمی خوبی

نتیجه گرفتی 

کدوم دکتر بودی