2777
2789
عنوان

عقد آریایی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نميدونم ايراني جماعت چه پدركشتگي با نژاد خودش داره كه از هرچيزي كه ربط به كشورش داشته باشه وحشت داره ...

والا این چیز شاخی نیست که ربط به کشور و تاریخ داشته باشه. یه شعره از مشیری... زیاد بهش پر و بال دادن 

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

نميدونم ايراني جماعت چه پدركشتگي با نژاد خودش داره كه از هرچيزي كه ربط به كشورش داشته باشه وحشت داره ...

یه سری مسائل ربطی به نژاد نداره دین خدا مشخصه و هر چیزی که مخلاف دستور خدا باشه باید کنار گذاشته بشه

به قول سندی شاید مشیری کپپپییی کرده از کوروش 🤪

گروه لاغری زدیم تو تل 😍😍😍اینم لینکش.   https://t.me/joinchat/GXHlglbnvY235ZsszOEYtQ                                                 گروه دورهمی هم داریم اینم لینکش😊😊.   https://t.me/joinchat/F2_MrEoEebz56ydIhD7ABA     
خیلی بهتر از کلمات عربیه که مگه ما خودمون زبون نداریم 

دین که داریم. ریشه ی دینمون هم زبان عربیه. اگه شما قبول نداری همین شعرهارو بخون 

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

گفتم که بحث سیاسی مذهبی نکنیم

من فقط گفتم این عقد اریایی که میگن شعر فریدون مشیری خدا بیامرزه واس باستان نیس اگاه باشین همین😊

خیلیم شعر زیباییه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

در ازدواج موقت: بسم الله الرحمن الرحیم أنکحتُ و زوّجتُ مُوکِّلَتی …………….. بمُوکِّلِی …………….. فِى الْمُدَّه الْمَعْلُومَه عَلَى الْمَهْرِ الْمَعْلُومِ …………….. قَبِلْتُ النِّكاحَ و التَّزْوِيجَ والزِواجَ لموکِّلَتی و لِمُوَكِّلِي فِى الْمُدَّه الْمَعْلُومَه عَلَى الْمَهْرِ الْمَعْلُومِ