2777
2789
عنوان

عقد آریایی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 45 پست

در ازدواج دائم: بسم الله الرحمن الرحیم أنکحتُ و زوّجتُ مُوکِّلَتی…………….. بمُوکِّلِی……………..عَلَى الْمَهْرِ الْمَعْلُومِ……………..قَبِلْتُ النِّكاحَ و التَّزْوِيجَ والزِواجَ لموکِّلَتی و لِمُوَكِّلِي عَلَى الْمَهْرِ الْمَعْلُومِ.

حالا میشه در کنار عقد عربی اینم خوند چه ضرری داره توش پر از حس خوبه

اره شعر زیباییه😍

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا میشه در کنار عقد عربی اینم خوند چه ضرری داره توش پر از حس خوبه

آره خوب. شعر به این زیبایی... مشکل اینه بعضی ها دین رو زیر سوال میبرن 

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

عه بسه😞

من فقط گفتم این شعره مال کوروش خدا بیامرز نیس مال فریدون مشیری خدابیامرزه

خوبه گفتم بحث نکنین😒

الان قفل میکنم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یعنی میگین به جای خطبه عقد این شعر باید خونده بشه؟

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
اره میشه چرا نشه خیلیم قشنگه هرکی دوس داره اما جایگزین متن عربیش که نمیشه

نه نمیشه اگر مسلمون باشیم و دینو قبول داشته باشیم معلومه که نمیشه ولی مثلاداداش و زنداداش من تو محضر عقد کرده بودن و  تموم شده بود یه سال بعد تو عروسیشون تو اتاق عقد سالن اینو خوندن جالب بود

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
دینننن!!! ماشاالله به دین معنی عقد و بچه ها گذاشتن آدم حالش از جنسیتش بهم میخوره

اگه قبول نداری مهم نیست اما توهین نکن. احترام بزار به نظر بقیه و بدون اونا واسه دینشون ارزش قائل اند. شما همون کاری رو که فکر میکنی درسته بکن 

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

لابد شعر طلاق هم میگه 

مرد: گواهی میدهم عفریته ی بدذات برو نزد پدر جانت 

زن : برو بدبخته بی ناموس بشین ور دست اون ننه جانت😐😐😐😐😐 

والا این مردا با کلام خدا و پیغمبر و ثبت محضریه عقد شرعی خیانت میکنن حالا خوبه بیان با یه بیت شعر عقد کنن دختر مردمو هیچی دیگه هرروز با یکی میپرن ..😐😐😐 خاک ب گورا 😐😐😐😐😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧