2777
2789
عنوان

قصه زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 8611 بازدید | 81 پست

همه أدما بالا  پايين زندگيشون زياد داره ولي اولين چيز از خدا خواست ارامش وصبر ان شاالله هميشه دلت شادولبت خندون وچند تا بچه داشته باشي يك روزي به اين غصه هات بخندي اميدوارم

همه أدما بالا  پايين زندگيشون زياد داره ولي اولين چيز از خدا خواست ارامش وصبر ان شاالله هم ...

اره درسته اینطوریه عزیزم

خیلی مررسی بابت دعات قشنگم

امیدوارم شما هم هرجاهستی خوب و خوش باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چقد حالم بد شد کاش ازش شکایت میکردی تا ابروش میرف خدا ب راه راست هدایتش کنه ،دیگه هیچ وقت باباتو نبین اون روزا رو فراموش کن بهشون فکر نکن فک کن از اول بابا نداشتی اینا رو نیشنوم از زن بودنم بدم میاد

عزیزم چقد حالم بد شد کاش ازش شکایت میکردی تا ابروش میرف خدا ب راه راست هدایتش کنه ،دیگه هیچ وقت بابا ...

اره ایکاش ولی محیطمون کوچیک بود اگه شکایت میکردم آبروی طایفه میرفت

دیگه هیچوقت حتی حاضر نیستم از دور صداشونم بشنوم

قربونت برم خانمی 

نمیشدازبابات شکایت کنی؟مامانت چرااین موضوع اینقدربراش عادی بود؟! 

چرا میشد عزیزم ولی محیطمون خیلی کوچیک بود اگه شکایت میکردم یه طایفه درخطر بود

نمیدونم بخاطر همین زیادتر از مامانم ناراحتم چون اون کاسه داغتر از آش شد 

چرا میشد عزیزم ولی محیطمون خیلی کوچیک بود اگه شکایت میکردم یه طایفه درخطر بود نمیدونم بخاطر همین زی ...

خب درخطرباشن. جرم کرده بایدتاوانشو میداد. اصلا نمیتونم بگم کارخوبی کردی. چون به نظرم خیلی اشتباه کردی. 😔

😊چرت بگی توریپلی برات گزارش میزنم  
خب درخطرباشن. جرم کرده بایدتاوانشو میداد. اصلا نمیتونم بگم کارخوبی کردی. چون به نظرم خیلی اشتباه کرد ...

آره بعدهاکه خودم فکرکردم گفتم کاش شکایت میکردم ولی شش ماه دوره افسردگی گذروندم 

بعدشم بااین مادری که من داشتم ...

خیلی ناراحت شدم از بحرانی که داشتی وخیلی خوشحالم این ازدواجت موفق بوده خدارو صدهزارمرتبه شکر زندگی ج ...

مررسی عزیزدلم ممنون آرزو میکنم همیشه خوشحال باشی از ته دل

خب درخطرباشن. جرم کرده بایدتاوانشو میداد. اصلا نمیتونم بگم کارخوبی کردی. چون به نظرم خیلی اشتباه کرد ...

انقدر روش هاي تربيتي و محيطي كه توش بزرگ ميشن موثر كه يه دختر بچه از كوچيكي ياد ميگيره كه همه اطرافيان و جوانب و در نظر بگيره ،.به فكر همه باشه غير از خودش 😔😔😔

بدترین چیزی که میشه شنیدخدا کمکت کنه

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️