2777
2789
عنوان

فکرم درگیر شد😞

301 بازدید | 34 پست

رفتم ارایشگاه 19 سالمه مجردم پشت کنکوری

چند ماهه میرم میگم ابروهامو دخترونه بردار یکم زیرشو برمیداره در حد مرتب کردن و ... خیلی نازک نیست

امروز رفتم گفت اصلاحم میخوای گفتم باشه اخه من خودم موهای صورتمو میزنم جدیدا نزده بودم فقط سبیلا😄 البته خیلی دیده نمیشد موهای صورتم

اقا اینم بند انداخت کلا همه موهای صورتمو کند😐

خیلی انچنانی تغییر نکردم ولی میترسم فامیلا ببینن چیزی بگن اخه خیلی مذهبین. الان فکر میکنن من سبک شدم؟😄😄😄

خوشم نمیاد پشت سرم حرف بزنن😒😒😒

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نه باباااااا راحت باش

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگ مذهبی ها این طور فک میکنن ب نظرم عقب افتاده ها این طور فک میکنن

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
مگ مذهبی ها این طور فک میکنن ب نظرم عقب افتاده ها این طور فک میکنن

مثلا ناخون کاشته بودم چون ناخونام کوتاه بود یکی گفت این چیزا تو خانواده ما نیست😞 منم رفتم برداشتم حوصله حرف نداشتم

البته مامان بابام راضی بودن

اخه بعضیا بد میدونن دختر قبل ازدواج بره اصلاح😓

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مثلا ناخون کاشته بودم چون ناخونام کوتاه بود یکی گفت این چیزا تو خانواده ما نیست😞 منم رفتم برداشتم ح ...

😑این طوری باید قید زندگیو بزنی ب درک ‌.‌..ما تو روستایم این طور نی برای کجایی

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
خوشبحالت آرایشگاه بودی

واسه چی😄

پدرم دراومد چون اولین بار بود بند انداختم

ارایشگره میگفت در چه حالی زنده ای😄 چقدر تحمل دردت بالاست همه دفعه اول میان جیغ جیغ میکنن

😑این طوری باید قید زندگیو بزنی ب درک ‌.‌..ما تو روستایم این طور نی برای کجایی

ربطی به شهر نداره که

مشهدم این حرفم مامان بزرگم زد خب اون قدیمیه

ولی کلا دید خوبی نداشتن چون نماز نداره البته من زنگ زدم مرجع شرایطو گفتم گفت عیب نداره میتونی نماز بخونی

ربطی به مذهبی بود نداره

به سنتی بودن ربط داره 

اونایی ک ب سنت ها پایبندترن این حرکات رو از جانب ی دختر مجرد مغایر با وقار و متانت میدونن 

بد نیست طرز فکر شونه دیگه  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
تمیز شدی خب منم خیلی وقته نرفتم دوست ندارم خودمو ببینم تو آینه.

کرم موبر بگیر با اون بزن خوبه

تیغم میتونی بزنی ولی ممکنه بد دربیاد بعدش