2777
2789
عنوان

فکرم درگیر شد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 34 پست
ربطی به مذهبی بود نداره به سنتی بودن ربط داره  اونایی ک ب سنت ها پایبندترن این حرکات رو از جان ...

یعنی الان من به سنت ها پایبند نبودم😞😞

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه  ولشون کن بابا

ممنون😄

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
حرصم میاد از این ور میزنی از اون ور در میاد .منم لج کردم یمدت برنمیدارم😄😁

برو ویکس بزن فک کنم همین بود اسمش اگه اشتباه نکنم

خیلیم زیاد نیس هزینش 30 تومن بود

گفت چند ماه درنمیاد مثل مومه

مثلا ناخون کاشته بودم چون ناخونام کوتاه بود یکی گفت این چیزا تو خانواده ما نیست😞 منم رفتم برداشتم ح ...

بگو من جزو خانواده شما نیستم.تو خانواده ما این چیزا هست

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
مثلا ناخون کاشته بودم چون ناخونام کوتاه بود یکی گفت این چیزا تو خانواده ما نیست😞 منم رفتم برداشتم ح ...

چند بار بری عادت میکنن 

تازه اصلاح دو روز اول تابلو هست 

بعد باز موها در میاد 

یعنی الان من به سنت ها پایبند نبودم😞😞

اره دیگ ب سنت های فامیلیتون نبودی 

البته دخالت اونا تو‌کار شما اصلاااااا درست نیست ولی کلا میگم اونایی ک چنین افکاری دارن هم ادمای پشت کوهی نیستن صرفا ادمای سنتی ان بد نیست منظورم اینه  ولی وقتی خودت و خانواده ات تفکر متفاوت دارید خب به کسی مربوط نمیشه نوع انتخاب هاتون

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
بگو من جزو خانواده شما نیستم.تو خانواده ما این چیزا هست

😄😄😄😄😄

مامان بزرگم عاقم میکنه که بعد

اخه اون منو بزرگ کرده تو بچگی😆

چند بار بری عادت میکنن  تازه اصلاح دو روز اول تابلو هست  بعد باز موها در میاد

ن من خیلی رشد مو و ناخنم کمه ابروهامم سه ماه یه بار میرم فکر نکنم حالا حالا دربیاد😥

هر کاری دوست داری بکن تا جوونی و شادابی بهت میاد وقتی مامان و بابات راضی ان به بقیه فکر نکن مامان بزرگ ها هم با همه چی مخالفن طبیعیه الان مامان منم که سنش بالاست اینجوریه 

وای اسی جان خیلی کار خوبی کردی جوونی کیف کن لذت ببر به حرف مردم گوش نکن خوشبحالت کاش منم تو سن تو بو ...

فدایت😄

ربطی به شهر نداره که مشهدم این حرفم مامان بزرگم زد خب اون قدیمیه ولی کلا دید خوبی نداشتن چون نماز ...

کدوم مرجع اینو گفنه برم دستشو ببوسم من بخاطر لاک واینا  نمازو ترک کردم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
ن من خیلی رشد مو و ناخنم کمه ابروهامم سه ماه یه بار میرم فکر نکنم حالا حالا دربیاد😥

بهتر 

بابا ما هم مذهبی هستیم

با یه مامان حساس 

من میرم اصلاح دیگه مامانم به روش نمیاره