2777
2789
عنوان

آموکسی سیلین بخورم یا نه باردارم

724 بازدید | 27 پست

هفته سیزده بارداریم لثه ام آبسه کرده دو هفته دیگه ام وقت آمینوسنتز دارم همه راه های خونگی از پوست انار ،کتیرا ،خمیر نشاسته وآب نمک رو هم انجام دادم😔

دکترا گفتن میتونی آموکسی سیلین مصرف کنی ولی دندانپزشک میگه دکتر زنانت بنویسه دکتر زنانم هم میگه دندانپزشک بنویسه منم این وسط موندم و یه لپ باد کرده و کلی درد که هم به گوشم زده هم به گلوم

دیگه آخرش به دکتر زنانم گفتم بدون نسخه بگیرم ؟طاقت رفتن این مطب اون مطب رو ندارم گفت باشه مشکلی نیست، حالا موندم 🤔 چکار کنم بین این همه انسانیت و مسئولیت پذیری😔☹️

میترسم عفونتش بزنه تو خونم و جنین آسیب ببینه 

یا بخاطر مصرف آنتی بیوتیک تو آمینوسنتز به مشکل بخورم تو رو خدا بگید چکار کنم کلی هم درد دارم دو شبه نخوابیدم😩😩😩

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا انتی بیوتیک تو بارداری عیبی نداره خوردنش.چقدر دل دل میکنی نخوردنش بدتره ها

واقعا نخوردنش بدتره؟چرا؟

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

اشکالی نداره من خوردم تو 3ماه اول بارداری هم بچه اول هم دومی .

والاا. الانم از درد شدیدحتیدکتر بعم شیاف دیکلوفناک داده .میگه درد بده واسه زنه حامله خخخخ به فکرمونه خخخ

من کاربر سال 95هستم بخاطره چهلمین سال پیروزی انقلاب حساب کاربریم ترکید .خخخخ
عزیزم اصلا انتی بیوتیک تو بارداری عیبی نداره خوردنش.چقدر دل دل میکنی نخوردنش بدتره ها

رو آمینوسنتز تاثیر منفی نداره ؟ آخه پس چرا دکترا برای نوشتنش انقدر منو بهم پاس دادن و مسئولیت قبول نکردن

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
باید انتی بیوتیک مصرف کنی مصرف نکردنش خطر ناک الان بخور

ترسیدم  هیچکدومشون نسخه ندادن

واقعا نخوردنش بدتره؟چرا؟

چون اگه عفونت به جنین برسه میتونه باعث زایمان زودرس بشه

من خودم تو بارداری قبلیم بخاطر عفونت کیسه آبم تو 18 هفته پاره شد

هر عفونتی تو بارداری باید درمان شه

منم مصرف کردم هم آموکسی و هم قرص پنی سیلین وی با تجویز پزشک هیچ ضرری نداره بخور تا خودتو بچه رو نا ...

بذای آمینوسنتز مشکل ایجاد نمیکنه؟