2777
2789
عنوان

Can you help me???

128 بازدید | 25 پست

سلام سلام

میشه بیاین ی سوال دارم

لطفا کمکم کنین😉

من همیشه پریودام ب موقع بود،حتی ساعتشم تقریبی مشخص بود

این ماه اولین بار بود اقدام جدی کردم ب بارداری

الان ی هفته از موعدم گذشته ولی پِری نشدم،بی بی چک گرفتم الان،روش نوشته بود بعد پنج دقیقه دیگه هیچیه،ولی الان ک حدودا نیم ساعت گذشته،ی هالهههه خیلی کمرنگ روشه

میشه کمکم کنین؟

یعنی باردارم ؟

مـَن مطمینــم تــــو هــوامو داری ...

Yes i can

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا خوندم باید صبح ناشتا باشی انگار

بعد بزنی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
مامان بزرگگگگگگگ من عاشقتممممممممم خوبیییییییی

مرسی عشقم تو خوبی 😍😘

یعنی وایسم فردا صبح امتحان کنم؟الان این فاقد اعتباره خخ

اره فکر کنم 

زمان ما بیبی چک نبود برو ازمایش خون خو

اره فکر کنم  زمان ما بیبی چک نبود برو ازمایش خون خو

خخ خیلی استرس دارم،نمیدونم اصا باید چ کنم

قبلنا میخوندم شروع ب اقدام کنی بعد شش هفت ماه جواب میگیری، خخخ رو شش ماه حساب کرده بودم ک خخخ

مـَن مطمینــم تــــو هــوامو داری ...