2777
2789
عنوان

همگی بیاییییین

211 بازدید | 22 پست

سلام 

سوال شاید تکراری باشه ولی بصورت نظرسنجی میزارم .

لطفا صادقانه بگیید☺

تعداد رای : 47
نظرسنجی
آجیل میخریم😀
16
34%
آجیل نمیخریم!!!😩
31
65%
تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

ما چون نو عید داریم نمیخریم وگرنه هرسال میگیریم چون زیاد مهمون نداریم برامون سنگین در نمیاد

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

من خریدم ولی گشتم قیمت مناسب پیدا کرومو کم خریدم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما مجبوریم بخریم چون مهمون از راه دور میاد اولین بارم هس میان خونمون اگه نه نمیخواستم بخریم خودم مخالفم

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
ما چون نو عید داریم نمیخریم وگرنه هرسال میگیریم چون زیاد مهمون نداریم برامون سنگین در نمیاد

آره منم نهایت۲ کیلو میخرم ولی مامانم اینا ۶ ۷ کیلو میگیرن اونا امسال نخریدن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه حد وسط هم بذار،،،،شاید رفتیم سفر اصلا خونه نبودیم،،،،شاید یکم واسه خودمون بخریم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خیررر شاید یکم بادوم هندی برا خودم بخرم زیر پتو یواشکی بخورم   

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
آره منم نهایت۲ کیلو میخرم ولی مامانم اینا ۶ ۷ کیلو میگیرن اونا امسال نخریدن

دلم میسوزه واسه مامان باباها...بچه ها و نوه ها و عروسا و دومادا حمله میکنن تو عید خونشون...بیچاره ها چقدرم باید گوشت و مرغ بخرن خونه میشه هتل 

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
یه حد وسط هم بذار،،،،شاید رفتیم سفر اصلا خونه نبودیم،،،،شاید یکم واسه خودمون بخریم

حد وسط نداره جیگر

میخام بدونم آجیل رو‌دست فروشنده ها می مونه یا نه

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
ماچیزی به نام اجیل نمیخریم البالوو الو خشک و برگه زردالو خریدیم با تخمه ک بذاریم جلو مهمونا شایدم ان ...

من میام خونه شما

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/