2777
2789
عنوان

همگی بیاییییین

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 22 پست
حد وسط نداره جیگر میخام بدونم آجیل رو‌دست فروشنده ها می مونه یا نه

مطمئن باش نمیمونه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من میام خونه شما

بیا قدمت روی چشم ما پارسالم اجیلمون خیلی خاص بود گندم برشته بود با شادونه و کنجد همه خیلی دوس داشتن خیلی هم ارزون بود الان دو برابر شده همش ولی بازم نسبت ب بقیه چیزا ارزونتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میسوزه واسه مامان باباها...بچه ها و نوه ها و عروسا و دومادا حمله میکنن تو عید خونشون...بیچاره ها ...

واقعا مخصوصا اونایی ک فقط حقوق بازنشستگی دارن

مامانم میگه کاش پولدار بودم همش واسه نوه هام کادو میخریدم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
بیا قدمت روی چشم ما پارسالم اجیلمون خیلی خاص بود گندم برشته بود با شادونه و کنجد همه خیلی دوس داشتن ...

قربونت برم عزیزم مرسی 😋

چ عالی😍👌👌👌👌

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
واقعا مخصوصا اونایی ک فقط حقوق بازنشستگی دارن مامانم میگه کاش پولدار بودم همش واسه نوه هام کادو میخ ...

بابابزرگ و مامانبزرگ خدا بیامرزم یه هفته جلوتر میرفتن بازار با همون بازنشستگی بابابزرگم کلی خرید میکردن با ذوق که بچه هامون میخوان بیان...ولی من دلم میسوخت...حدودا پنجاه نفریم به دختراش که سه تا بودن بیست تومن میداد به نوه ها ده تومن به دامادا لباس....

درسته اوضاع خرابه اما دست مامان باباها و پولشون برکت داره...هیچوقت کم نمیاد انگار

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
بابابزرگ و مامانبزرگ خدا بیامرزم یه هفته جلوتر میرفتن بازار با همون بازنشستگی بابابزرگم کلی خرید میک ...

الهی 

خدا سایه پدر و مادر و بزرگا رو از سرمون کم نکنه

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️