2777
2789

والا من هرماه همه علائمارو داشتم ماهی ک باردار شدم هیچ علایمی نداشتم بعد اینکه از موعدم گذشت 

سینه درد شدید گرفتم و ترشحای سفید و حالت تهوع صبحگاهی و ترش کردن معده

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقییییقا علائم پریود!  حساس شدن سینه، درد پریود شدید، لکه بینی! 

من حتی تخم شوید هم دم کردم خوردم😐

دیدم نشدم لکه بینی کم تر شد، بیبی زدم مثبت بود! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

نفخ شدییییییییدداشتم هرچی میخوردم معده ام دردمیکرد گرم میشدبدنم سردردخیلی بدداشتم اما نه شکمم دردمیکردنه کمرم فقط ترشح داشتم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

حالت تهوع و سرگیجه.

با اتوبوس رفته بودم مسافرت حالم خیلی بد شد ولی میگفتم بخاطر ماشینه من خیلی بددماشینم ولی فرداش بی بی چک زدم فهمیدم باردارم

و درد پریودی البته شدید تر

🌹هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ🌹
دقییییقا علائم پریود!  حساس شدن سینه، درد پریود شدید، لکه بینی!  من حتی تخم شوید هم دم کر ...

وای وای منم همین علائمو دارم بدبختم دیگ😣😣😣

وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
وای وای منم همین علائمو دارم بدبختم دیگ😣😣😣

من همیشه قبل پریود اینا رو داشتم پریودم میشدم بعد یه روز... نهایت دوروز! 

این بار 4 روز گذشت مشکوک شدم! 

آخه داروهامو گرفته بودم واسه تخمک کشی، سخت ورزش میکردم واسه بهتر جواب دادن تخمدان به داروها... 

اقدام واسه بارداری هم اصلا نداشتم، چون زود عفونت میگیرم ترسیدم... دو سه بار با جلوگیری طبیعی 

باورم نمیشد نی نی باشه!  معجزه بود😍

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

من هیچ علائمی نداشتم حتی لک لانه گزینی هم نداشتم ،فقط از موعدم گذشت  بعد دیدم باردارم 

ربطی به علائم نداره همه مثل هم نیستن

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله