2777
2789
عنوان

بچه مگان و هری

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 99 پست
مگان و هری ایرانی هستن ک به قول بعضیا کارشون ی جور حرکت اعتراضیه؟  اونوقت شما این طرز فکر رو دا ...

ما داریم تاسف میخوریم که کاش ایرانم ابجوری بود و داریم مقاسه میکنیم اوگا ایرانی نبستن ولی تو کل جهان میتونن موثر باشن ماهم جزو ادمای جهانیم 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
شما کلا زدی تو جاده خاکی یه دخترو بزار ت. یه غار دور از ادما بزرگبشه هیچکسم بهش نگه تو دختر باشرایط ...

دقیقا بدون نگاه جنسیتی،  آدم تربیت میشه، آدمی که یاد میگیره به حقوق برابر همه احترام بزاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگان و هری ایرانی هستن ک به قول بعضیا کارشون ی جور حرکت اعتراضیه؟  اونوقت شما این طرز فکر رو دا ...

به نظر من کارشون حرکت نمادینه، نماد اینکه دنیای امروزه به ادم احتیاج داره نه زن و مرد 

ما داریم تاسف میخوریم که کاش ایرانم ابجوری بود و داریم مقاسه میکنیم اوگا ایرانی نبستن ولی تو کل جهان ...

پس باید قبول کرد ک این موضوع فقط مربوط به ایران نیس و نگاهمون جهانی باشه و برای خودمون و فرزندان جامعمون هم برنامه ریزی داشته باشیم نه ک دائم بگیم این مشکل فقط تو کشور ماست و ازون طرف تو کشوری ک دائم میگیم همچین مشکلی وجود نداره دو نفر حرکت اعتراضی بزنن بازم به کشور خودمون اعتراض کنیم

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
نه عزیزم فکر شما اشتباهه اولا دقیقا تو سایت افرادی که داعیه برابری زن و مرد و فمینیسم و ....دارن ب ...

شما همچنان اصرار به استفاده از لفظ عامیانه  " خاله زنکی " دارید ، لفظی که شاید سالیان پیش ادمهای بیسواد اختراع کردن

شما کلا زدی تو جاده خاکی یه دخترو بزار ت. یه غار دور از ادما بزرگبشه هیچکسم بهش نگه تو دختر باشرایط ...

نه عزیزم

شما هنوز داری اشتباه خودت رو تکرار می کنی

چرا یک نفر نتونه هم یک آدم قوی و موفق باشه هم یک زن موفق؟

چرا یک دختری که می پره و از کوه بالا می ره و ماهی میگیره و...نتونه خصوصیات زنانه ای رو که واسه خوشبختیش لازمه رو داشته باشه؟؟؟

من‌خودم تو بچگی یادمه از رو دیوار باغ پدر بزرگم راه می رفتم و کل باغ رو دور می زدم تا به درخت گردوی اون ور باغ برسم..به همراه همبازیهای پسرم

هنوز هم عااااشق کوهنوردیم‌و اولین‌باری که بعد عقد با همسرم‌از کوه بالا رفتم همسرم ناباورانه می گفت اصلاااا فکر نمی کردم‌اینقدر پایه باشی...تازه چون کوهش خیییلی سخت بود توسط ی اکیپ‌ کوهنورد حرفه ای آقایون کلللی تشویق شدم‌ و با رسیدن به قله واسم سوت و کف زدن☺

تو جمعهایی بودم‌که آدمهای بسیااار مهم و با نفوذی حضور داشتند و اظهار نظرهای اشتباهی داشتن که حداقل نصف جمعیت خانم و آقا با حرفاشون مخالف بودن و هیییچ کدوم مخالفتشون رو اعلام‌نکردند ولی من بلند شدم و محترمانه به حرف اشتباهشون اعتراض کردم و طرف قبول کرد و باعث تعجب همه و تحسین عده ای و سرزنش ی عده دیگه شدم که چرا اعتراض کردی و چطور جرات کردی

اینا که به نظرم اصلا عادی و پیش پا افتادست ولی دقیقا طبق مثال شما مثال زدم

از این دست و بهتر اون فراااووون دارم

ولی در عین‌حال با تجربه به این‌نتیجه رسیدم که تو زندگی خانوادگی بااااید زن باشی تا قوی باشی و نقش مهمی تو زندگی داشته باشی

در حدی که اصلا شوهرت اغلب امور و تصمیمات زندگی رو  بسپاره به تو و حتی واسه امور شخصی و کاری خودش که هیییچ ربطی به تو نداره باهات مشورت کنه و با اصرار نظرت رو بخاد

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
شما همچنان اصرار به استفاده از لفظ عامیانه  " خاله زنکی " دارید ، لفظی که شاید سالیان پیش ادمها ...

قبول دارم

لفظش اشتباهه

توهینه به خانمها

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
به نظر من کارشون حرکت نمادینه، نماد اینکه دنیای امروزه به ادم احتیاج داره نه زن و مرد 

دقیقا حرف منم همینه ولی شما فقط به ایران اشاره کردید طوری ک انگار فقط جامعه ما همچین طرز فکری وجود داره  روششون رو اصلا درست نمیدونم چون اول هم گفتم جنسیت جزئی از هویت انسانه و نباید ازش گرفته بشه اما با اصل این موضوع ک نباید صفات جنسیتی و انتخاب و اختیار فقط طبق جنسیت باشه موافقم

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
پس باید قبول کرد ک این موضوع فقط مربوط به ایران نیس و نگاهمون جهانی باشه و برای خودمون و فرزندان جام ...

صددر صد کل جهانه حتی خودشونه یه تحقیق کردن تو اروپا که خانوما هرچی سنشون میره بالا اعتماد بنفسشون میاد پایین ولی خب ایران و کششورای جهان سومی حتی اموزش این موضوع هم سخته چه برسه به اقدام کردن برای حذف نگاه جنسیتی

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
دقیقا حرف منم همینه ولی شما فقط به ایران اشاره کردید طوری ک انگار فقط جامعه ما همچین طرز فکری وجود د ...

همه جای دنیا ممکنه نگاه جنسیتی وجود داشته باشه،  تو خود انگلیس هم‌حتما وجود داره که هری و مگان این حرکت نمادین رو انجام دادن،  ولی تو ایران تفکر قالبی در مورد جنسیت بسیار پر رنگ تره 

نه عزیزم شما هنوز داری اشتباه خودت رو تکرار می کنی چرا یک نفر نتونه هم یک آدم قوی و موفق باشه هم ی ...

بهتره بحث رو تموم کنیمم عزیزم تو ضیحات جفتمون کامل بودبرای نشان دادن دید گاهمون نسبت به جهان و نگاه جنسیتی

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

به نظر من پروتکل های سختگیرانه دربار انگلستان که حتی درباره نوع لباس بچه ها هم اظهار نظر میکنه خیلی بعیده که بخواد همچین اجازه ای به مگان و هری بده 

مثلاجرج تا یه سنی حتما باید شلوارک و جوراب بلند میپوشید 

درسته که بچه هری و مگان قرار نیست شاه یا ملکه بشه اما بالاخره چون مادر و پدرش بیشتر از اعضای دیگه ی خاندان سلطنتی تو چشم هستند و مراسم های متنوعی رو شرکت میکنند پس بچه شون هم خیلی تو حاشیه نیس که نخواد دیده بشه 

از لحاظ کلیت موضوع هم به نظرم  بچه رو باید برای هر شرایط سختی فراتر از جنسیتش اماده کرد اما اینکه کسی جنسیتشو ندونه براش یه جور سردر گمی ایجاد میکنه . ادم ها چه بخوان چه نخوان دو جنس هستند و هر کدوم روحیات و بستر سازی خودش رو میطلبه . مثلا دختر سازمان بدنیش به صورتیه که ناخوداگاه میل به مادری کردن داره . فقط بعضی از ادم ها هستند  که روح و جسمشون یکی نیست ولی بیشتر افراد حالت عادی دارن و اینکه دختری میل به جنب و جوش های پسرانه داشته باشه خلاف طبیعتش نیست و استعدادها و علایقش فقط متفاوته . نباید بهش بگیم حالا که اینکارو کردی پس دختر نیستی . اون دختره اما پر جنب و جوش . همین . واسش چارچوب تعیین نکنیم اما نگیم تو دختری نیستی و خنثی هستی یا تو مثل پسرا شیطونی . دو تاشم غلطه به نظرم . یه جور افراط و تفریط

خدایا شکرت 😘

اگه تو ایران بود همه میگفتن این دختره که اینا چیزی بروز نمیدن😁

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ