نه عزیزم
شما هنوز داری اشتباه خودت رو تکرار می کنی
چرا یک نفر نتونه هم یک آدم قوی و موفق باشه هم یک زن موفق؟
چرا یک دختری که می پره و از کوه بالا می ره و ماهی میگیره و...نتونه خصوصیات زنانه ای رو که واسه خوشبختیش لازمه رو داشته باشه؟؟؟
منخودم تو بچگی یادمه از رو دیوار باغ پدر بزرگم راه می رفتم و کل باغ رو دور می زدم تا به درخت گردوی اون ور باغ برسم..به همراه همبازیهای پسرم
هنوز هم عااااشق کوهنوردیمو اولینباری که بعد عقد با همسرماز کوه بالا رفتم همسرم ناباورانه می گفت اصلاااا فکر نمی کردماینقدر پایه باشی...تازه چون کوهش خیییلی سخت بود توسط ی اکیپ کوهنورد حرفه ای آقایون کلللی تشویق شدم و با رسیدن به قله واسم سوت و کف زدن☺
تو جمعهایی بودمکه آدمهای بسیااار مهم و با نفوذی حضور داشتند و اظهار نظرهای اشتباهی داشتن که حداقل نصف جمعیت خانم و آقا با حرفاشون مخالف بودن و هیییچ کدوم مخالفتشون رو اعلامنکردند ولی من بلند شدم و محترمانه به حرف اشتباهشون اعتراض کردم و طرف قبول کرد و باعث تعجب همه و تحسین عده ای و سرزنش ی عده دیگه شدم که چرا اعتراض کردی و چطور جرات کردی
اینا که به نظرم اصلا عادی و پیش پا افتادست ولی دقیقا طبق مثال شما مثال زدم
از این دست و بهتر اون فراااووون دارم
ولی در عینحال با تجربه به ایننتیجه رسیدم که تو زندگی خانوادگی بااااید زن باشی تا قوی باشی و نقش مهمی تو زندگی داشته باشی
در حدی که اصلا شوهرت اغلب امور و تصمیمات زندگی رو بسپاره به تو و حتی واسه امور شخصی و کاری خودش که هیییچ ربطی به تو نداره باهات مشورت کنه و با اصرار نظرت رو بخاد