2777
2789
عنوان

بچه مگان و هری

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 99 پست
نمی شه جنسیت رو براش به رسمیت شناخت ولی الکی بچه رو محدود و چهارچوب بندی نکرد؟ چه اشکال داره به بچه ...

بچه در درجه اول انسانه، لزومی نداره به بچه بگیم دختر قوی باش یا پسر قوی باش، میتونیم بگیم ادم قوی باش

نمی شه جنسیت رو براش به رسمیت شناخت ولی الکی بچه رو محدود و چهارچوب بندی نکرد؟ چه اشکال داره به بچه ...

همنیکه تو دختری یعنی محدود همینکه تو پسری یعنی یه دیوار،تو یک ادمی مهم اینکه جنسیت یه اتفاقه  نصف بیشتر مردای ایرانی بخاطر همین نگاه جنسیتی که مرد نباید گریه کنه مرد نباید ضعیف باشه پر از عقده هستن نصف بیشتر دخترای ایرانی که زن نباید قداره بکشه زن نباید صداش بلند بشه پر از حسرتو اهن اینا جنایت نیست در حق یه ادم ?ه من چه گناهی کزدم زن شدم دلم میخواد شلواز شیش جیب بپوشم یا من چه گناهی کردم مرد شدم دلم میخواد موهام. رنگ کنم دلم میخواد گریه کنم یکم عمیق فکرکینم میبینم که چه قتل نفس هایی داریم انجام میدم با برچسب های دختر و پسری که تو انتخابشون هیچ نقشی نداشتیم

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باهات موافقم نمیشه منکر جنسیت شد  همین جنسیت هم جزئی از هویت انسانی هست

بخاهیم و نخاهیم جنسیت روی رفتار و منش آدم تاثیر میگذاره

بعدها که ی دختر بزرگ شد اگه خصوصیات زنان رو نداشته باشهدخودش دچار سرخوردگی و دردسر میشه و احساس کمبود می کنه

زن با زن بودن قویه

مرد با مرد بودن

کدوم از ما ی مرد اوا خواهری رو می پسندیم‌واسه ازدواج؟

اصلا چقدر همه مون به همین مردهایی که میان تو سایت و تو گفتگوهای زنانه و  خاله زنک شرکت می کنند خرده می گیریم

فقط موضوع اینه که همونطور که مهربونی و ناز و سیاست و ...خصوصیات لازم برای ی دخترهاعتماد به نفس و شجاعت و قوی بودن هم لازمه براش

کی گفته ضعیف و زبون بودن ی صفت زنانه هست؟

حضرت زهرا و حضرت زینب که الگوهای ما هستن هر کدوم شجاعتهای مثال زدنی داشتن

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
همنیکه تو دختری یعنی محدود همینکه تو پسری یعنی یه دیوار،تو یک ادمی مهم اینکه جنسیت یه اتفاقه  ن ...

کاملا درسته،  تفکر قالبی یا همون stereotype در مورد جنسیت  متاسفانه بشدت تو ایران رواج داره 

هر ادمی میتونه شجاع باشه هر ادمی هم میتونه ضعیف باشه همینکه یادش میدیم ششجاع باش یعنی هرجا ضعیف بود دنیا براش تیره و تار میششه و احساس شکست مسکنه هرادمی جنبه زنانه و مردانه داره چون سرشتش اینجوره هورمون هردوجنسو داره هرادمی میتونه ترسو باشه یا شجاع باشه هرادمی میتونه هرجور که دوستددره لباس بپوش اصلا لباس های زنانه ومردانه به وسیله ما انسان ها طزاحی شده وگرنه از ازل چیزی نبوده که تفکیک کنه اینارو اینا قوانین طراحی شده بدست خودمون ن یه چیز مطلق 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
بچه در درجه اول انسانه، لزومی نداره به بچه بگیم دختر قوی باش یا پسر قوی باش، میتونیم بگیم ادم قوی با ...

حالا ملا لغتی برخورد نکنیم

منم‌منظورم دقیقا همین بود

ولی لازمه این نیست که جنسیت بچه و خصوصیاتی که از همون جنسیت نشات می گیره رو انکار کنیم

والا خدا بهتر از غربیها سرش میشه

اینقدر غربیها رو خدای خودمون قرار ندیم

اگه ما هم از اونا عقب هستیم واسه اینه که اسم ما مسلمونه ولی تو خیلی زمینه ها اونا ناخودآگاه اسلام رو بهنر از ما پیاده می کنند

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
کاملا درسته،  تفکر قالبی یا همون stereotype در مورد جنسیت  متاسفانه بشدت تو ایران رواج دار ...

بله من همیشه روحیه جنگ طلبی داشتم و از اول بچه جسوری بودم یهو میرفتم روی اپن میپریدم ببینم تا کحا میتونم بپرم ارایی که پسرا نمیکردن ،همین تفکیک جنسیتی باعث شده من خودم نباشم همسرم میگه زن نباید فلان باشه من از زنی که دادو بیداد میکنه بدم میاد چون از بچگی گفتن زن باید لطیف و .... باشه حالا من درمقابل میگم ع تو چرا اینقد همه جات درد میگیره مردماینقد سوسول اینم نگاه جنسیتی که باهاشوبزرگ شدیم و متاااااسسسسسفااااننننهههههههه. قتل محسوب میشه چون هویت واقعیمون رو کشتیم

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
بخاهیم و نخاهیم جنسیت روی رفتار و منش آدم تاثیر میگذاره بعدها که ی دختر بزرگ شد اگه خصوصیات زنان رو ...

برام واقعا جالبه که فکر میکنید  برای مردها بده بیان تو بحث خاله زنک  ،در صورتیکه برای خانم ها هم بده،

اصلا همین که لفظ عامیانه " بحث خاله زنکی" رو بیان میکنید نشون دهنده طرز فکر شماست که  بصورت عامیانه حرف های الکی و بیهوده رو به زنان و خاله ها نسبت میدید 

همنیکه تو دختری یعنی محدود همینکه تو پسری یعنی یه دیوار،تو یک ادمی مهم اینکه جنسیت یه اتفاقه  ن ...

نمی دونم شما تجربه کردید یا نه

ولی من به عنوان دختری که تا سن ۱۲ - ۱۳ سالگی تمااام هم بازیهام پسر بودن و تو خانواده پدری  ام هم جایگاه مهم و خاصی تو تصمیم گیریها و ...داشتم و تو وظایف خیییلی کم تفکیک جنسیتی روم اجرا شده میگم

زن اگه زن باشه قوی هست

من از وقتی خصوصیات زنانه رو تو خودم تقویت کردم تو زندگیم موفق شدم

در عین حال که هنوز هم تو بامیل به شجاع و جسور و زرنگ و ...بودن مشهورم و تو خیلی از موارد این صفات رو نشون دادم

حالا ملا لغتی برخورد نکنیم منم‌منظورم دقیقا همین بود ولی لازمه این نیست که جنسیت بچه و خصوصیاتی که ...

شما کلا زدی تو جاده خاکی یه دخترو بزار ت. یه غار دور از ادما بزرگبشه هیچکسم بهش نگه تو دختر باشرایط اونجا خو میگیره و بزرگ میشه ممکنه از درخپ بپره ممکنه بره بالای کوه ممکنه ماهی بگیره و خام بخوره و....... طبق شزایطش بزرگ.میششه. حالا همین دخترو ببر تو یه خانواده مرد سالار میشه توسری خور ببر تو یه خانواده دختریا زن سالار میشه مرد ستیز  ببر تو یه شرایط نرمال بدون نگاه جسیتی میشه یه ادم فر میکنم توضیحاتم کامل بوده

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
بله من همیشه روحیه جنگ طلبی داشتم و از اول بچه جسوری بودم یهو میرفتم روی اپن میپریدم ببینم تا کحا می ...

کاملا درک میکنم چی میگید، خوشبختانه پدر و مادر من خیلی روشنفکر بودن و من آزادی عمل  کارهای جسورانه داشتم تا جایی که تونستم تو جامعه ایران جسارت بخرج دادم،  رسیدم به جایی که دیدم بهتره برم جایی زندگی کنم که هویت من بخاطر انسان بودم مورد توجه قرار بگیره نه جنسیتم

کاملا درسته،  تفکر قالبی یا همون stereotype در مورد جنسیت  متاسفانه بشدت تو ایران رواج دار ...

مگان و هری ایرانی هستن ک به قول بعضیا کارشون ی جور حرکت اعتراضیه؟  اونوقت شما این طرز فکر رو دائم به ایران نسبت میدید 

حداقل تو این موقعیت زوم رو روی کل دنیا بذارید ک برداشت تعصب و خودباختگی از حرفاتون نشه 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
برام واقعا جالبه که فکر میکنید  برای مردها بده بیان تو بحث خاله زنک  ،در صورتیکه برای خانم ...

نه عزیزم

فکر شما اشتباهه

اولا دقیقا تو سایت افرادی که داعیه برابری زن و مرد و فمینیسم و ....دارن بیشتر از بقیه علیه حضور مردان تو سایت حرف می زنند

من اگه حرفها سرو سنگین باشه و لوس بازی و دل و قلوه دادن و...توش نباشه مشکل چندانی ندارم با حضور آقایون هرچند تیپ شخصیتی مردی رو که تو تاپیکهای خاله زنکی و سایت پر از خانم شرکت می کنه نمی پسندم

و نکته اصلی اینکه 

خصوصیت زنها که حتی روانشناسهای غربی هم بهش شدیدا اذعان دارن اینه که با حرف زدن آروم میشن ..تخلیه میشن و بهتر می تونن تصمیم‌بگیرن

واسه همین تاپیکهاای درددل و ..میزنند

وررصورتیکه آعلب آقایون این طور نیستن

خیلی از تاپیکهای الکی گیر دادن به مادر شوهر و عروس و جاری و...رو هم که همه قبول داریم از ضعف و افکار اشتباه خانمهاست و برای خانم و آقا مناسب نیست