2777
2789
عنوان

بچه مگان و هری

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 99 پست
از نظر تو اونا به شفا احتیاج دارن ، و از نظر اونا جامعه تفکیک جنسیتی ایران احتیاج به شفا داره

تفکیک جنسیتی چیه 

بچه یا دختره یا پسر 

یه مساله طبیعیه 

هر جنسی هم نیازها و خواسته های خودشو داره

اونا ازونور بوم افتادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لتروزول خوردی ؟ آمپولم زدی ؟

لتروزل خوردم ی فولی 21تخمدان چپم بود یکیم 8تخمدان راست.ولی امپول نزدم. شوهرمم همه چیش نرمال بود جزتعداد ک 20میلیون بود. دکتر گفت اقدام کن احتمالا بگیره

همونlia73 سابقم
نمی دونم والا منم نفهمیدم. بالاخره یا دختره یا پسر دیگه

منظورشون اینه بیایم بدون در نظر گرفتن اینکه بچم دختره یا پسر تربیت بشن یه ادمی که جنیستش نقشی در تصمیم گیری ها و رفتارش نداشتا باشه یه ادم مستقل حرکت خیلی جالب و بزرگیه

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
نه منظورم این بود تو مدرسه دچار سردرگمی میشه به هر حال پوشش و ...

عزیزم بچه حتما جنسیت داره ولس اینا دارن به عنوان یه ادم بهش نگاه میکنن ن دختر یا پسر بدون در نظر گرفتن جنسیتش میخوان تربیتش کنن تا تبعض و تفکیک جنسسیتی تو کشورشون از بین بره و کلماتی چون ،تو دختری پس فلانی توپسری پس فلانی یا باید فلان باشی رو میخوان ریشه کن کنن که واقعا عالیه تبریک میگم بهشون

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

به نظرم که دارن به بچه ظلم می کنند

یعنی خدا بلا نسبت از ما کمتر متوجه بوده که انسانها رو دو جنس مختلف با ویژگیهای روحی و جسمی متفاوت آفریده

ولی این آدمها دانا و خیرخواهن؟؟؟

اللبته من با تربیت جنسی کاملا جهت دار و یک طرفه مخالفم

دختر من با اینکه کاملا ذاتی بسیاااار ویژگیها و اخلاقهای دخترونه مثل ناز و دلبری و شیرین زبونی و....داره ولی هم اسباب بازیهاش و هم جنب و جوشش و بازیهاش هم دخترونه است  و هم پسرونه

هم دلبری  داره هم بدو بدو و زبلی و زرنگی

ولی نه اینکه دیگه جنسیت رو براش انکار کنیم 

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
منظورشون اینه بیایم بدون در نظر گرفتن اینکه بچم دختره یا پسر تربیت بشن یه ادمی که جنیستش نقشی در تصم ...

همینجوری تربیت میکنن که زنها میتونن به بالاترین جایگاه ها و پیشرفت ها برسن،  ولی تو ایران هنوزم هستن مردهایی که با ابتدایی ترین حقوق زنان مشکل دارن

همینجوری تربیت میکنن که زنها میتونن به بالاترین جایگاه ها و پیشرفت ها برسن،  ولی تو ایران هنوزم ...

بله متاسفانه همچنانم بااین حرکتشون نشون دادن خواستار پیشرفت هستند و این حرف در مورد تربیت بچشون تاثیر بسزایی تو تربیت فرزندان کشورشون داره

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
به نظرم که دارن به بچه ظلم می کنند یعنی خدا بلا نسبت از ما کمتر متوجه بوده که انسانها رو دو جنس مخت ...

منم باهات موافقم نمیشه منکر جنسیت شد 

همین جنسیت هم جزئی از هویت انسانی هست 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
منظورشون اینه بیایم بدون در نظر گرفتن اینکه بچم دختره یا پسر تربیت بشن یه ادمی که جنیستش نقشی در تصم ...

نمی شه جنسیت رو براش به رسمیت شناخت ولی الکی بچه رو محدود و چهارچوب بندی نکرد؟

چه اشکال داره به بچه بگیم‌تو دختری  و باید یک دختر شجاع و قوی و پراراده باشی...همونطور که باید مهربون و ...باشی؟ 

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون