2777
2789
عنوان

کیک درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 43 پست
هرچی ارد کمتر بزنی پوک تر و سبک تر میشه. توی خمیرش یکمی اب و روغن بریز نرم میشه 

خب همه کیکا با ارد و روغن درست میشه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نفهمیدم دقیق

مرحله آخر که آرد رو میگن بریزید من با لیسک نمیریزم با دور تند همزن آردها رو یهویی میریزم و دورانی هم میزنم و سفیده رو هم که میریزم اونم با همزن برقی در حد نیم دقیقه دورانی هم میزنم . راستی فر هم بجای ۱۸۰ درجه با ۲۰۰ درجه نیم ساعت قبل گرم میکنم و موقعی که کیک رو میذارم تو فر شعله رو تا۱۸۰ میرسونم سر چهل و پنج دقیقه پف میکنه و میپزه و نرم میشه 

هیچ  
خب همه کیکا با ارد و روغن درست میشه

ن منظورم اینه که اگه آرد زیاد بزنی سنگین میشه .یخرده که کمتر بزنی سبک تر میشه میدونم با ارد درست میشه همه کیکا. روغن توی خمیرش یا آب ممکنه بعضیا نزنن ولی خیلی تاثیر داره

کیفیتش بهتر از عکسی ک گذاشتم میشه خوب پوک میشه ؟

بله عالی پف میکنه . زرده و سفیده رو جدا کن ها اول . سفیده رو با دور تند همزن بزن جوری که وقتی ظرفش رو برگردونی سفیده نریزه . و اون سفیده رو در مرحله آخر بریز تو کیک . آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کن پوک تر میشه اونجوری 

هیچ