2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آروراااا؟!؟😳😳😳😳😳

بله عزیزم

یعنی سپیده دم، نوری که به تاریکی پایان میده

یعنی الهه ی نور😍

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
بله عزیزم یعنی سپیده دم، نوری که به تاریکی پایان میده یعنی الهه ی نور😍

اصلا تلفظش زيبا نيست

به همين معنا دقيقا

اسم ضحا هم هست

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

ببین بعضی اسمها قشنگن ولی به این فکر کنید دو روز دیگه مردای غریبه هم با همین اسم صداش میکنن من اسمم ی چیزی تو همین مایه هاس گاهی مردای غریبه صدام میکنن واقعا معذب میشن الان ممکنه ی اسم خیلی ناز و گوگولی باشه ولی به این فکر کنید ی عمر اون ادم باید باهاش زندگی کنه همین!

بذار مرسانا یعنی هدیه خدا یا ی اسم پیدا کن که معنی لطیفی داشته باشه

اندیا، سایدا، النا

آندیا و النا داریم تو فامیل نمیدونم دست رو هر اسمی میزارم میبینم داریم کلافه شدم 😕

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
آندیا و النا داریم تو فامیل نمیدونم دست رو هر اسمی میزارم میبینم داریم کلافه شدم 😕

بزار بینظیر

راجبش نگین نمیخوام اشکام بریزه...راجبش نگین هنوزم واسه من عزیزه...راجبش نگین من باخاطراتش خوشم...   ارامش نی نی خرسی چشمای تو بود...🙁
اصلا تلفظش زيبا نيست به همين معنا دقيقا اسم ضحا هم هست

اوهوم یسری نمیپسندن

مامانم همیشه میگه خب سپیده قشنگ تره😂

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢