2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست حدس زدم😍 عالیه خیلی نازه خوشم میاد

فداااات، هم نظریم به نظر منم اسم خاصیه هر چند مورد پسند همه نیست اما خیلی دوستش دارم😍😍🌷🌷🌷

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
ویانا ژالان مایا ترلان آدرینا آیلار مارینا لاوین آیرین آیریا مارال ماریا هانا الیزا شا ...

عجب حضور ذهنی عزیزم 😍

و اسم های پیشنهادیه جذابی😍

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
مرسی عزیزم اینارو یه جا یادداشت کردم🙈 مرسی از لطفت دوست گلم😘😘😘😘

عزیز منی شماااا 

خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات گلی😍🌷😙

همچنین انرژیت خیلی مثبته عزیزم آدم شاد و پرانرژی هستی 😘😘😘

قربونت برم نظر لطفته،شما بیشتر😍❤🌷😚

قربونت اما تعریف نبود جدی گفتم از روی انرژی که از سمتت گرفتم درست بود؟

بله عزیزم حمل بر تعریف نباشه 

اکثرا بهم میگن 

جالب بود گفتن شما و حستون که کاملا درسته😍

بله عزیزم حمل بر تعریف نباشه  اکثرا بهم میگن  جالب بود گفتن شما و حستون که کاملا درسته😍

برا خودمم جالبه انرژی آدما رو دریافت میکنم حتی یه غریبه تو مترو😍 البته همیشه اتفاق نمیفته اما تاحالا نشده اشتباه کنم😍  خوشحالم از آشناییت دوستم😘

برا خودمم جالبه انرژی آدما رو دریافت میکنم حتی یه غریبه تو مترو😍 البته همیشه اتفاق نمیفته اما تاحال ...

از هوش سرشارته گلم

منم همینطور لیلیان جووونم 

میبوووسمت😍😙