2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست حدس زدم😍 عالیه خیلی نازه خوشم میاد

فداااات، هم نظریم به نظر منم اسم خاصیه هر چند مورد پسند همه نیست اما خیلی دوستش دارم😍😍🌷🌷🌷

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
ویانا ژالان مایا ترلان آدرینا آیلار مارینا لاوین آیرین آیریا مارال ماریا هانا الیزا شا ...

عجب حضور ذهنی عزیزم 😍

و اسم های پیشنهادیه جذابی😍

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
مرسی عزیزم اینارو یه جا یادداشت کردم🙈 مرسی از لطفت دوست گلم😘😘😘😘

عزیز منی شماااا 

خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات گلی😍🌷😙

همچنین انرژیت خیلی مثبته عزیزم آدم شاد و پرانرژی هستی 😘😘😘

قربونت برم نظر لطفته،شما بیشتر😍❤🌷😚

قربونت اما تعریف نبود جدی گفتم از روی انرژی که از سمتت گرفتم درست بود؟

بله عزیزم حمل بر تعریف نباشه 

اکثرا بهم میگن 

جالب بود گفتن شما و حستون که کاملا درسته😍

بله عزیزم حمل بر تعریف نباشه  اکثرا بهم میگن  جالب بود گفتن شما و حستون که کاملا درسته😍

برا خودمم جالبه انرژی آدما رو دریافت میکنم حتی یه غریبه تو مترو😍 البته همیشه اتفاق نمیفته اما تاحالا نشده اشتباه کنم😍  خوشحالم از آشناییت دوستم😘

برا خودمم جالبه انرژی آدما رو دریافت میکنم حتی یه غریبه تو مترو😍 البته همیشه اتفاق نمیفته اما تاحال ...

از هوش سرشارته گلم

منم همینطور لیلیان جووونم 

میبوووسمت😍😙