2777
2789

سلام

موهای من مشکیه میخام قهوه ای روشن در بیاد

نمیدونم با زمینه مشکی کدوم یکی از این رنگا خوب در میاد

با توجه به توضیحات پشت کیت

آیا رنگ موی ۷.۳ روی موی مشکی قهوه ای روشن میشه؟

عکساشون پست بعد میزارم

هر کاری کردم نشد تو پیت اول بزارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم کدومو بزارم قهوه ای روشن میشه

آخه رنگ اولی که بروند هیلی روشنه پستش تو توضیحات اصلا رنگ موی مشکی رو نکشیده که چطور در میاد😑

رنگ موی دومی هم که کشیده روی موی مشکیه خیلی تیره شده

نههههه من این رنگی نمیخام😂😂😂😂 قهوه ای میخام باشه

من لورال گذاشتم راضی بودم. ولی آرایشگر خودش  ترکیبی گذاشت 😃😃 خوشگل شد. ریزش سوزش خارش هم نداشت

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چه رنگی گذاشتی عزیزم رنگ اصلیه چه شماره ای بود؟

شماره 7 بود با تن دودی واسه 2 سال قبله قشنگ بود.اسمشو یادم نیس. من هر بار دکلره میکردم خارش و... داشتم اونبار نمیدونم از رنگ بود یا از این که واسه دکلره از دکا کرم استفاده کرد موهام اذیت نشد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شماره 7 بود با تن دودی واسه 2 سال قبله قشنگ بود.اسمشو یادم نیس. من هر بار دکلره میکردم خارش و... داش ...

مرسی عزیزم

هیشکی دیگه نیومد کمکم کنه😭

همون بلونده رو سفارش میدم

ترسم اینه که چون موهام مشکیه اصلا رنگ نشه

پشتش موی مشکی نکشیده اصلا🤔

به نظرت رنگ میشه اصلا؟ حالا هر رنگی😄