2777
2789
عنوان

کیست سینه

262 بازدید | 13 پست

سلام.من داروهای ناباروری استفاده میکردم چندماه دیماه همiuiانجام دادم منفی شد.چندروز سینم درد میکنه هرازگاهی وکیست سفت و حس کردم توسینم.رفتم سونو که گفت توهردوتا سینه چندتاااا کیست ساده ( خداروشکر) هست.رفتم جراح پستان که گفتن امگا ۳ بخور بخاطر داروهای هورمونی که استفاده کردی.۶ماه دیگه بیا معاینت کنم.حالا سوالم اینه که برای اینکه تلاشی کنم برا آب شدنش داروی گیاهی دمنوش وتجربه ای دارین لطفا بهم بگین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین e گل مغربی هیچ تاثیری نداره.من توسینه سمت چپم داشتم زمان پریود شدنمم هم بزرگ میشد هم دردناک.

از وقتی ورزشو شروع کردم هم کوچیک شد هم دردش از بین رفت.الانم که باردارم کلن از بین رفت دیگه نیست.

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...
حتما ممنونم

خواهش 

ضمنا دکتر من تاکید داشت به صورت مداوم از س و ت ین تنگ استفاده نکنید و شبها با لباس راحت بخوابید 

امیدوار هستم به دردت بخوره 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
ویتامین e گل مغربی هیچ تاثیری نداره.من توسینه سمت چپم داشتم زمان پریود شدنمم هم بزرگ میشد هم دردناک. ...

واقعا با بارداری میره ؟ من هردو سینه دارم زیاد و فیبرو کیستیک هم دارم

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤