محیا۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 169 عنوان کیست سینه 262 بازدید | 13 پست سلام.من داروهای ناباروری استفاده میکردم چندماه دیماه همiuiانجام دادم منفی شد.چندروز سینم درد میکنه هرازگاهی وکیست سفت و حس کردم توسینم.رفتم سونو که گفت توهردوتا سینه چندتاااا کیست ساده ( خداروشکر) هست.رفتم جراح پستان که گفتن امگا ۳ بخور بخاطر داروهای هورمونی که استفاده کردی.۶ماه دیگه بیا معاینت کنم.حالا سوالم اینه که برای اینکه تلاشی کنم برا آب شدنش داروی گیاهی دمنوش وتجربه ای دارین لطفا بهم بگین... 1397/12/13 | 15:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیییییپس_سرکه عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 4731 منم دارم و فقط بهم ویتامین ای دادن و شش ماه دیگه سونو.. چیز خاصی بابت از بین رفتنش ندادن اللهم عجل لولیک الفرج
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18389 سعی کن کاکائو چای کلا مواد کافئین دار رو محدود کنی شیرینی و چربی هم همینطور درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18389 دکتر من ویتامین ای و کپسول گل مغربی تجویز کرده بود درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
hadisly عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 690 ویتامین e گل مغربی هیچ تاثیری نداره.من توسینه سمت چپم داشتم زمان پریود شدنمم هم بزرگ میشد هم دردناک.از وقتی ورزشو شروع کردم هم کوچیک شد هم دردش از بین رفت.الانم که باردارم کلن از بین رفت دیگه نیست. اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...
محیا۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 169 منم دارم و فقط بهم ویتامین ای دادن و شش ماه دیگه سونو.. چیز خاصی بابت از بین رفتنش ندادن وای دهنم آب افتاد چیپس سرکه ای!!! 😜 ممنونم از کامنتتون
محیا۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 169 سعی کن کاکائو چای کلا مواد کافئین دار رو محدود کنی شیرینی و چربی هم همینطور حتما ممنونم
محیا۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 169 ویتامین ای و گل مغربی ویتامین e و میدونستم ولی گل مغربی ونشنیده بودم.ممنونم
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18389 حتما ممنونم خواهش ضمنا دکتر من تاکید داشت به صورت مداوم از س و ت ین تنگ استفاده نکنید و شبها با لباس راحت بخوابید امیدوار هستم به دردت بخوره درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
چیییییپس_سرکه عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 4731 وای دهنم آب افتاد چیپس سرکه ای!!! 😜 ممنونم از کامنتتون 😊😘 اللهم عجل لولیک الفرج
mastaneh333 عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 2761 ویتامین e گل مغربی هیچ تاثیری نداره.من توسینه سمت چپم داشتم زمان پریود شدنمم هم بزرگ میشد هم دردناک. ... واقعا با بارداری میره ؟ من هردو سینه دارم زیاد و فیبرو کیستیک هم دارم با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤