2777
2789
عنوان

پرفسور کرمی

225 بازدید | 29 پست

خواهش میکنم با سند و مدرک از این به بعد امار بدین 

شما گفتین امار نوزاد دختر رفته بالا 

ولی من امار امسال رو توی اینترنت سرچ کردم و تحقیق کردم برعکس حرف شما بود 

تا سرچ کردم  امار تعداد دختر و پسر متولد ۹۷ اومد اول که اومد کاهش دختر و اینم عکس 

امسال هم هرچی دوست و اشنایی اطراف من باردار بود همه پسر بودن

و یه چیز دیگه خواست خدا مهم تر از تغذیه است اقای دکتر راجع به دختر دار شدن و پسر دار شدن درسته تغذیه مهمه ولی اول خواست خدا مهمه 

ایه داریم توی قران خدا گفته و خداوند به هرکس که بخواهد پسر و به هرکس که بخواهد دختر عطا میکند

خیلی مراقب باشید خدا داره میبینتمون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶الان انتظار داری اقای دکتر اینجاباشه وبخونه😂

حداقل تو پیجش زیر پستاش کامنت میکردی

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

البته ايشون بيشتر دعدغه تراريخته رو داشتن و مشكل ما هم اين نيس كه واقعا بيشتر چي داريم ميزاييم؟مشكل اينه كه چه دختر چه پسر بايد سالم و صحيح تغذيه بشه و رشد كنه

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً

بعدم اینهمه حرفای مفید زدن بعد شما گیر دادی به این حرفش که خیلی هم مهم نیس!!!!!😕😕

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
البته ايشون بيشتر دعدغه تراريخته رو داشتن و مشكل ما هم اين نيس كه واقعا بيشتر چي داريم ميزاييم؟مشكل ...

درسته ولی من با اینجای حرفش مشکل دارم

خیلی مراقب باشید خدا داره میبینتمون 

حالا بقیه حرفای خوبشو دلسوزیاشوفاکتورگرفتین این یکیو رو کردین ؟ 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊