2777
2789
عنوان

رنگ موی سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم یه ترکیب رنگ عالی و شیک بهت میگم فقط باید اندازشو دقیق بزنی. قهوه ای N3پنج سانت +بژ متوسط ...

مرسی مهربون .. فقط این پنج سانت ده سانت رو چجوری اندازه بگیرم بریزم ؟😢

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
سلام عزیزم یه ترکیب رنگ عالی و شیک بهت میگم فقط باید اندازشو دقیق بزنی. قهوه ای N3پنج سانت +بژ متوسط ...

خانمی موهام خیییلی پره پرپشتن 😐 رفتم بخرم گفت باید رنگتو دوبرابر کنی تقریبا میشد 150😢😢😢 هزارتومان .. واقعا نمیتونم برا موهام اینقدر هزینه کنم😟 ی ترکیبی که حداقل دو رنگ بخواد بهم بگین لطفااااا .. کدوم مارک رنگ رو بگیرم ؟

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
خانمی موهام خیییلی پره پرپشتن 😐 رفتم بخرم گفت باید رنگتو دوبرابر کنی تقریبا میشد 150😢😢😢 هزارتوما ...

سلام عزیزم

خب اشکال نداره دوتا رنگ بگیر یدونه قهوه ای شکلاتی متوسط یه دونه دودی متوسط . یه دونه واریاسیون نقره ای.واریاسیونو همشو بریز قاطی رنگات کن دوتا اکسیدان شماره دو بگیر . ترکیب کن بزن . رنگ خوبی میشه

سلام عزیزم خب اشکال نداره دوتا رنگ بگیر یدونه قهوه ای شکلاتی متوسط یه دونه دودی متوسط . یه دونه وار ...

عزیزم ی مارک رنگ ایرانی خوب بهم معرفی کنید ممنون با هزار کش و قوس بالاخره تصمیم گرفتم شرابی بزنم تیره بزنم چون پوستم سفیده احتمالا بهم میاد 🤗 شماره چند بگیرم نه خیلی روشن باشه نه خیلی تیره .. ببخش اینقدر سوال پرسیدم

عزیزم ی مارک رنگ ایرانی خوب بهم معرفی کنید ممنون با هزار کش و قوس بالاخره تصمیم گرفتم شرابی بزنم تیر ...

خواهش میکنم عزیزم.. رنگ موی مارال بهترین نوع ایرانی  با کیفیت و مرغوب .. دارای روغن ارگان برای لطافت مو

خیلی عالیه قیمتشم سیزده هزار تومن. رنگ موی شرابی متوسط. شما بگو متوسطشو بهت بده خودش میدونه چی بده بهت. روش نوشته متوسط