2777
2789
عنوان

رنگ موی سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 103 پست
عزيزم يه مدت پيش مش كردم يك كم ازريشه موهام دراومده ميشه واسه عيدبگي چكاركنم

مشاتو دوس داری ؟ یا میخوای کلا رنگ بذاری مشات مشخص نباشه ؟؟؟ ببین اگه میخوای مشات بمونه میتونی یه رنگ شماره هشت بزاری رو موهات حالا هر رنگی که خودت دوس داری. اما اگه میخوای کلا مشات بره معلوم نشه یه رنگ شماره سه حالا هر رنگی ک میخوای بزار

مشاتو دوس داری ؟ یا میخوای کلا رنگ بذاری مشات مشخص نباشه ؟؟؟ ببین اگه میخوای مشات بمونه میتونی یه رن ...

نه بخدادوهفتست مش كردم خوبه حيفه كه رنگ بزارم پس همون هشت مثلا دودي بزارم مش هام تيره نميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیازی به سه سفر نیس. اگه موهات خیلی زبر و ذخیمه و خیلی مشکیه سه صفر بزار. دو سه روز استراحت بده به م ...

عزیزم خدا خیرت بده من اولین باره که میخوام تو خونه رنگ کنم خیلی راهنماییت خوب بود

اره چرا نمیشه. اگه پوستت سفید ماهاگونی بزار اگه سبزه ای قهوه ای بژ یا قهوه ای فندقی و دودی رو ترکیب ...

سلام خانمی منم ی سوال دارم اجازه هست بپرسم😓😉 مردادماه موهامو دکلره کردم به پایه 6 رسید بالاتر نرفت  بعد روش رنگ شنی ماسه ای زدم العان ریشه موهام 9 سانت دراومده بقیه موهام قهوه ای نارنجی ان😢😢 رنگشو اصلااا دوست ندارم پوستمم سفیده خودم شرابی و بادمجونی دوست دارم شوهرم میگه نه 😭 دیدین بعضیا موهاشون ی رنگ قهوه ای روشن خیییلی خوشگل هست شوهرم اون رنگو دوست داره .. لطف میکنین بهم بگین ترکیب رنگها رو .. 26 سالمه 😘😘

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
شکلاتی و بیسکوییتی و دودی رو ترکیب کن یه رنگ فوق العاده زیبا میده همرو به اندازه مساوی ترکیب کن

شماره چند عزیزم

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
چرا اتفاقا تنالیته قرمزی داره. این رنگ مختص کسایی که رنگ پوست خیلی سفید و شفافی دارن. اتفاقا چون قرم ...

عزیزم با اکسیدان چند بزنم

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
سلام خانمی منم ی سوال دارم اجازه هست بپرسم😓😉 مردادماه موهامو دکلره کردم به پایه 6 رسید بالاتر نرفت ...

سلام عزیزم یه ترکیب رنگ عالی و شیک بهت میگم فقط باید اندازشو دقیق بزنی. قهوه ای N3پنج سانت +بژ متوسط ده سانت و نسکافه ای روشن کل تیوپ+پنج سانت شکلاتی روشن + واریاسیون دودی نصف تیوپ+واریاسیون نقره ای نصف تیوپ.ترکیب کن با اکسیدان شماره ی دو