2777
2789
بله شدید 

وای چقدر هم بده.بعد دکتر من اون اول گفتش بعد از چند روز اوکی میشی،بعد گفت دوهفته دیگه،بعدش گفت ۴۰ روز،بعد گفت ۶ ماه،جدیدا میگه تا ۱ سال ممکنه اینطوری باشه ولی خوب میشی.من ۲ ماهه میخوام در بیارم ولی قبول نمیکرد تا اینکه تصمیم گرفتم جای دیگه برم در بیارم.خدا خیرتون بده خیالمو راحت کردید گفتید با اینکه ۶-۸ ماه داشتید بعد از خارج کردن چند روزه اوکی شدید.ممنون از وقتی که گذاشتید🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می کنم عزیرم

سلام عزیزم.وقتتون بخیر.حالتون خوبه؟من شرمندم،ببخشید باز مزاحمتون میشم واسه سوال تکراری!!عزیزم در مورد آیودی میرنا میخواستم بپرسم وقتی شما خارجش کردید بعد از سه ۴ روز لکه بینی،دوره های پریود و پاکی سری های بعدتون خیلی بهم نخورد؟و اینکه شما توی لکه بینی بودید که درش آوردید؟

سلام عزیزم.وقتتون بخیر.حالتون خوبه؟من شرمندم،ببخشید باز مزاحمتون میشم واسه سوال تکراری!!عزیزم در مور ...

سلام عزیرم توی پریودی درش اوردم و به محض اینکه درش اوردم ۲ روز بعدم پریود بودم ۱ روز لکه و دیگه از اون تایم به بعد مثل قبله گذاشتنش شدم

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
سلام عزیرم توی پریودی درش اوردم و به محض اینکه درش اوردم ۲ روز بعدم پریود بودم ۱ روز لکه و دیگه ...

مرسی گلم.منم الان چهارم پریودم هستم میخوام در بیارم فقط میترسیدم بیفتم به لکه بینی مداوم بخاطر اینکه توی این مدت همش یه مقدار هورمون توی بدنم آزاد کرده.خیلی لطف کردید.

مرسی گلم.منم الان چهارم پریودم هستم میخوام در بیارم فقط میترسیدم بیفتم به لکه بینی مداوم بخاطر اینکه ...

آخه از بدشانسی من یکی دیگه از عوارضش واسم جوش صورت بوده،کلافم کرده این مدت.خیلی ها بعد از گذاشتن پریودشون در حد نهایتا ۲،۳ روز لکه بینی شده ولی واسه من مثل خونریزی دوره های قبل از گذاشتن آیودی هستش همونطور خونریزی دارم.این سری که شدیدتر از سری های قبلم بوده.

سلام عزیرم توی پریودی درش اوردم و به محض اینکه درش اوردم ۲ روز بعدم پریود بودم ۱ روز لکه و دیگه ...

سلام عزیزم.خیلی،خیلی شرمندم که باز مزاحمتون میشم،باور کنید خجالت میکشم ولی چون شرایط مشابه من داشتید اینقدر بهتون زحمت میدم🙈🙈🙈🙈🙈گلم من دیروز روز ۷ پریودم بود ولی خونریزی داشتم تا جاییکه با مفنامیک اسید کنترلش می کردم.ساعت ۷ عصر میرنا رو خارج کردم ولی هنوز یه مقدار خونریزی سیاه،قهوه ای دارم.از بس دکتر میگفت حیفه،در نیار و....کلافم کرد.فک میکنید این خونریزی و لکه بینی قطع میشه؟میگم نکنه در آوردم ولی باز شرایط همینجوری ادامه پیدا که...

سلام عزیزم.خیلی،خیلی شرمندم که باز مزاحمتون میشم،باور کنید خجالت میکشم ولی چون شرایط مشابه من داشتید ...

نه این حرفا چیه 

والا عزیزم من پریودام ۴ روزه و روز ۴ نفسای اخرشه، واقعا تو این مورد باهات متفاوتم، نمی دونم که بدنت چطوریه

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍